1. decembrī ģimenes restorānam «Hercogs» aprit pieci gadi. Jubilejas nedēļā no 1. līdz 5. decembrim restorāna klientiem pie pusdienu vai vakariņu maltītes bez maksas tiks pasniegts jubilejas kūkas gabaliņš.
Ligita Vaita
Atskatoties uz aizvadītājiem pieciem darba gadiem Jelgavā, restorāna vadītājs šefpavārs Andris Rūmītis vērtē, ka grūtākie bija pirmie divi gadi. «Sākumā jau mēs tikai taustījāmies un centāmies saprast, vai mūsu izvēlētais apvienojums – budžeta tipa ēdnīca un restorāns – vispār ir pareizais. Jauns bija viss – pat pilsēta, kurā kontakti jāmeklē no jauna. Tikai pēc apmēram diviem gadiem varējām novērtēt, ka patiešām esam uz pareizā ceļa,» tā A.Rūmītis, piebilstot, ka izdzīvot lielā mērā palīdzējuši arī daudzie izbraukuma banketi un iesaistīšanās dažādās sociālās un tūrisma aktivitātēs.
Viņš novērtē arī savus darbiniekus, kas ar viņu kopā strādājuši visus šos piecus gadus, un tādi «Hercogā» ir pieci. «Taču svarīgi arī, ka piecu gadu laikā esam dubultojuši darbinieku skaitu – no septiņiem sākumā uz 16 šodien,» tā «Hercoga» īpašnieks.
Jubilejas svinības «Hercogā» ar viesiem paredzētas nav, darbinieki jubileju nosvinēs vien savā lokā, taču klienti jubilejas nedēļā aicināti nobaudīt īpašo «Hercoga» jubilejas kūku. «Pasniegsim to katram restorāna klientam pie pusdienu vai vakariņu maltītes. Kas tā būs par kūku? Īpašā! Jānāk un jānobauda,» noslēpumaini teic A.Rūmītis.
Jubilejas kūku klienti aicināti nobaudīt no 1. līdz 5. decembrim.
Foto: no uzņēmuma arhīva