8.8 °C, 1.8 m/s, 98.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVēl šomēnes iespējams doties Garšas tūrē pa Jelgavu
Vēl šomēnes iespējams doties Garšas tūrē pa Jelgavu
07/05/2015

Vēl tikai maijā ir iespējams piedalīties akcijā „Garšas tūre Jelgavā”, kuras laikā, nobaudot pilsētas īpašos ēdienus – pamatēdienu „Hercoga bura”, desertu „Šarlotes skūpsts” un atspirdzinošo dzērienu „Jelgavas bellini” – var saņemt īpašo gardēža suvenīru no uzņēmuma „Keramika LV”.

Vēl tikai maijā ir iespējams piedalīties akcijā „Garšas tūre Jelgavā”, kuras laikā, nobaudot pilsētas īpašos ēdienus – pamatēdienu „Hercoga bura”, desertu „Šarlotes skūpsts” un atspirdzinošo dzērienu „Jelgavas bellini” – var saņemt īpašo gardēža suvenīru no uzņēmuma „Keramika LV”.

Akcija „Garšas tūre Jelgavā” aizsākās februārī, un trīs mēnešos tūrē piedalījušies un Jelgavas gardēža suvenīru saņēmuši 60 akcijas dalībnieki. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) līdz pat 31. maijam aicina ikvienu gardēdi piedalīties akcijā, iepazīt pilsētu, nobaudīt Jelgavas īpašo piedāvājumu un saņemt gardēža suvenīru.

Akcijas laikā Jelgavas īpašos ēdienus un dzērienu var nogaršot trīs Jelgavas ēdināšanas vietās. Ģimenes restorānā „Hercogs” (Krišjāņa Barona ielā 3) akcijas dalībnieki aicināti baudīt pamatēdienu „Hercoga bura”. Bistro „Silva” (Driksas ielā 9) piedāvā desertu „Šarlotes skūpsts”, savukārt krodziņā „Istaba” (Jāņa Čakstes bulvārī 7) jānogaršo atspirdzinošais dzēriens „Jelgavas bellini”. Nobaudot Jelgavas īpašo piedāvājumu minētajos ēdināšanas uzņēmumos, akcijas dalībnieks saņems zīmodziņu „Garšas tūre Jelgavā” bukletā. Sakrājot trīs zīmodziņus, dalībnieks iegūs īpašo Jelgavas gardēža suvenīru – uzņēmumā „Keramika LV” izgatavoto fondī trauciņu ar Jelgavas simboliku. Jelgavas īpašie ēdieni un dzēriens jānobauda līdz 31. maijam! Akcijas bukletus iespējams saņemt JRTC (Akadēmijas iela 1) un akcijā iesaistītajos ēdināšanas uzņēmumos.

Sīkāku informāciju par akciju iespējams saņemt Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī, pa tālruni 63005447, mājas lapā www.visit.jelgava.lv.

Informācija sagatavota
JRTC