21.9 °C, 3.7 m/s, 60.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSports2017.GADA PILSĒTAS SIEVIEŠU UN VĪRIEŠU VOLEJBOLA ČEMPIONĀTS
2017.GADA PILSĒTAS SIEVIEŠU UN VĪRIEŠU VOLEJBOLA ČEMPIONĀTS
19/04/2017

Aprīļa beigās notiks Jelgavas čempionāts volejbolā!

Svētdien, 30.aprīlī jelgavnieki un pilsētas viesi aicināti uz Jelgavas pilsētas 2017.gada atklāto čempionātu volejbolā sievietēm un vīriešiem. Volejbola sacensības notiks Jelgavas Sporta hallē (Mātera iela 44a, Jelgava) sākot no pulksten 10.00. Čempionāta dalībnieki var būt visi volejbola spēles pratēji, kuri atbilst Nolikumā minētajiem noteikumiem.

Sacensību mērķis ir popularizēt volejbolu un aktīvi dzīvesveidu Jelgavā, kā arī noskaidrot labākās čempionātā sieviešu un vīriešu komandas. Pilsētas volejbola čempionātu organizē Jelgavas Sporta servisa centrs sadarbībā ar volejbola entuziastiem. Čempionāta galvenais tiesnesi – Jānis Leitis (mob. 29522288).

NOLIKUMS

Sacensībās var piedalīties visi spēlētāji, kas nav 2017.gada sezonas Baltijas līgas volejbola sacensībās un ne vairāk kā divi Latvijas čempionāta volejbolā Nacionālās līgas 1. vai 2.divīzijas spēlētāji. Katrā komandā drīkst pieteikt ne vairāk kā 10 spēlētājus.

Komandu vārdiskais pieteikums ar spēlētāju parakstiem jāiesniedz norises dienā galvenajam tiesnesiem līdz pulksten 10.00. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Sacensību norise notiek saskaņā ar Nolikumu un FIVB oficiālajiem volejbola spēles noteikumiem. Pēc pieteikto komadu skaits, tiesnešu kolēģija nosaka spēļu norises kārtību.

Uzvarētājkomanda sieviešu un vīriešu konkurencē tiek apbalvotas ar medaļām un diplomiem. 

 

 

Informācija: Sporta servisa centrs