Izsludināta AS «Latvijas balzams» studiju noslēguma darbu stipendija RTU un LLU maģistra līmeņa studējošajiem, kuri 2014./2015. mācību gadā izstrādās un aizstāvēs studiju noslēguma darbus. Pieteikšanās notiek līdz 31. oktobrim.
www.jelgavasvestnesis.lv
AS «Latvijas balzams» sadarbībā ar RTU Attīstības fondu izsludina studiju noslēguma darbu stipendiju konkursu ar mērķi paaugstināt studentu noslēgumu darbu kvalitāti un praktisko pielietojamību pārtikas ražošanas nozarē un uzņēmuma pārvaldībā, informē llu.lv.
Piesakoties konkursā, studenti ne tikai iegūst iespēju pretendēt uz stipendiju, bet arī saņem AS «Latvijas balzams» speciālistu atbalstu studiju noslēguma darbu izstrādes procesā.
Stipendiju konkursā var pieteikties RTU un LLU maģistra līmeņa studenti, kuri 2014./2015. mācību gadā izstrādās un aizstāvēs studiju noslēguma darbus par kādu no AS «Latvijas balzams» piedāvātajām zinātnisko darbu tēmām – «Ābolu vīna kokteiļa ar ogu gabaliņiem receptūras izstrāde» vai «Visaptverošā ražošanas uzturēšanas (Total Productive Maintenance, saīsinājumā TPM) sistēmas ieviešana un uzturēšana balstoties uz labāko TPM praksi pārtikas ražošanas uzņēmumos (saistībā ar iekārtu apkopi, remontiem u.tml.)».
Konkursa kārtībā tiks piešķirtas divas noslēguma darbu stipendijas 750 eiro apmērā.
Lai pieteiktos stipendijai, pretendentiem līdz 2014. gada 31. oktobra pulksten 23.59 jāaizpilda elektroniskā pieteikšanās anketa, un papildus sekmju izraksts un pieteikuma darba kopsavilkums (1-2 A4 formāta lapas) RTU Attīstības fonda mājas lapā.