17.4 °C, 1 m/s, 83.1 %

Ekonomika

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsEkonomikaSestajās «Uzņēmēju brokastīs» – par LEAN jeb saimniecisko domāšanu
Sestajās «Uzņēmēju brokastīs» – par LEAN jeb saimniecisko domāšanu
02/04/2014

Nākamnedēļ, 8. aprīlī, pulksten 10 viesnīcā «Zemgale» notiks sestais cikla «Uzņēmēju brokastis» pasākums. Šoreiz apmeklētāji tiks iepazīstināti ar pasaulē atzītu sistēmu uzņēmuma ilgtermiņa konkurētspējas uzlabošanai – LEAN jeb saimniecisku domāšanu.

Ilze Knusle-Jankevica

Nākamnedēļ, 8. aprīlī, pulksten 10 viesnīcā «Zemgale»
notiks sestais cikla «Uzņēmēju brokastis» pasākums. Šoreiz
apmeklētāji tiks iepazīstināti ar pasaulē atzītu sistēmu uzņēmuma
ilgtermiņa konkurētspējas uzlabošanai – LEAN jeb saimniecisku
domāšanu.

Semināru «LEAN – nepārtraukta attīstība. Kā strādāt efektīvāk?»
būs noderīgs ražošanas uzņēmumu vadītājiem, procesu un izmaiņu
vadītājiem, ražošanas nodaļas vadītājiem. «Šī metode ļauj
organizācijai sasniegt maksimālu rezultātu, optimāli izmantojot
resursus. Saimnieciskās domāšanas sauklis ir «Do More with Less!»
jeb «Darīt vairāk, ieguldot mazāk!» norāda semināra
organizatori.

Seminārā varēs uzzināt, kas ir LEAN, sistēmas
pamatmetodes, kas der jebkurai nozarei, zudumi no LEAN pieejas.
Semināru vadīs Inga Ozola, «Komercizglītības
centra» pasniedzēja konsultante, kura šobrīd strādā A/S
«Aldaris» par LEAN vadītāju.

Reģistrēties semināram var, rakstot pa e-pastu
jelgava@chamber.lv vai jrta.asociacija@gmail.com vai zvanot pa
tālruni 28646086 (Baiba) vai 63027404 (Ligita).

Dalība pasākumā: Latvijas Tirdzniecības un
rūpniecības kameras, Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācijas JIC
Biznesa inkubatora biedriem – vienam pārstāvim bez maksas, katram
nākamajam 10 eiro + PVN, nebiedriem – 20 eiro + PVN.

Semināru organizē Latvijas Tirdzniecības un
rūpniecības kameras Jelgavas nodaļa, Jelgavas ražotāju un tirgotāju
asociācija un JIC Biznesa inkubators sadarbībā ar «Komercizglītibas
centru».