20.2 °C, 2.4 m/s, 87.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDobeles šosejā varēs braukt ātrāk
Dobeles šosejā varēs braukt ātrāk
28/11/2011

Plānots, ka jau tuvākajās dienās Dobeles šosejā transports varēs braukt ar ātrumu līdz 70 kilometri stundā. Zīmju novietošanu rekonstruētajā Dobeles šosejas posmā no Pūra ceļa līdz Svētes tiltam organizē pašvaldības aģentūra „Pilsētsaimniecība” un ceļa zīmes sāks izvietot otrdien, 29.novembrī.
 
Maksimālā ātruma ierobežojumu 70 kilometrus stundā noteikti šādiem Dobeles šosejas posmiem: no 1.līnijas līdz 4. līnijai, no 5.līnijas līdz 6.līnijai, no 6. līnijas līdz ceļa zīmei Nr.518 „Jelgava”.
 
Jautājums par maksimālā ātruma ierobežojumu 70 kilometrus stundā Dobeles šosejā tika izskatīts un akceptēts Jelgavas pilsētas domes Satiksmes kustības drošības komisijā. Dobeles šoseja rekonstruēta tranzītielu sakārtošanas programmā un ir daļa no Eiropas reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Dobeles šosejas rekonstrukcija Jelgavas pilsētā”. Saskaņā ar projektu, atļautais braukšanas ātrums tika noteikts 50 kilometri stundā, tāpēc par maksimālā ātruma ierobežošanu 70 kilometri stundā tika informēta Satiksmes ministrija un saņemts ministrijas akcepts. 
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā