22.4 °C, 2.8 m/s, 85.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētai Twitter jau 1000 sekotāju
Pilsētai Twitter jau 1000 sekotāju
22/11/2011

Jelgavas pilsētas pašvaldība sociālajos medijos Twitter, draugiem.lv un Youtube ir izveidojusi pilsētas profilus, kas sniedz iedzīvotājiem plašākas iespējas, kā uzzināt par jaunumiem, sazināties ar pašvaldību un noskaidrot interesējošos jautājumus. Sociālajā tīklā draugiem.lv par aktualitātēm iespējams uzzināt no šī gada novembra – tur izveidota lapa JelgavaLV. Kopš šī gada marta video koplietošanas vietnes Youtube kanālā JelgavaLV ir apskatāmi video par notikumiem pilsētā, kā arī citi interesanti un noderīgi video.
 
2010. gada maijā tika izveidots pilsētas profils sociālajā tīklā Twitter un šī gada 20. novembrī sekotāju skaits pilsētas profilam JelgavaLV pārsniedzis apaļo 1000 sekotāju atzīmi. Tūkstošais sekotājs saņems dāvanas – „Ielūgumu uz Jelgavu”, kas dod iespēju 2 personām bez maksas apmeklēt Sv.Trīsvienības baznīcas torni, Jelgavas vēstures un mākslas muzeju un Ā.Alunāna memoriālo muzeju, kā arī lietussargu ar pilsētas logo un Jelgavas 2012.gada kalendāru.
 
Pilsētas portāls www.jelgava.lv ir plašs informācijas avots par Jelgavas pilsētu un pašvaldību. Tā apmeklētāju skaits katru gadu pieaug, un no 44,4 tūkstošiem 2006. gadā tas dubultojies līdz 89,6 tūkstošiem 2010. gadā. Savukārt šogad apmeklētāju skaits pārsniedzis iepriekšējā gada apjomus jau pēc pirmajiem 10 gada mēnešiem. Kopš šī gada sākuma portālā informācija par Jelgavas pilsētu, pašvaldību un atpūtas iespējām ir pieejama arī angļu valodā.
 
 
Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā