20.3 °C, 2.6 m/s, 86.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSakārto zemes īpašumu tiesības pie sociālās mājas
Sakārto zemes īpašumu tiesības pie sociālās mājas
27/10/2011

Jelgavas pilsētas domes deputāti atbalstīja pašvaldības lēmumu veikt zemes īpašumu maiņu un pirkšanu pie sociālās dzīvojamās mājas Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 9. Tas ļaus sakārtot ēkas apsaimniekošanai nepieciešanās teritorijas un iekārtot publisku autostāvvietu.

 
Pašvaldība mainīs tai piederošos nekustamos īpašumus Kalnciema ceļā 31B un Robežu ielā 2J pret SIA „Baltijas Īpašumi” piederošo nekustamo īpašumu Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 9A ,uz kura daļēji atrodas sociālā dzīvojamā māja. Paredzēts, ka SIA ”Baltijas Īpašumi” segs naudā zemes gabalu nosacīto cenu starpību 3000 latu.
Zemes gabali Kalnciema ceļā 31B un Robežu ielā 2J ir neapbūvēti.
 
Pašvaldība no privātīpašnieka iegādāsies zemes īpašumu Raiņa ielā 30 par 15 780 latiem, kas ir zemes kadastrālā vērtība. Uz minētā zemes gabala atrodas sociālās dzīvojamās mājas apsaimniekošanai nepieciešamā teritorija, kā arī daļa zemes gabala atrodas ielu sarkano līniju robežās.
 
Raiņa ielas rekonstrukcijas ietvaros uz šiem zemes īpašumiem tiks veikta teritorijas labiekārtošana un iekārtota publiskā autostāvvieta, kas nepieciešama Sociālās pārvaldes klientiem un pilsētas iedzīvotājiem.
 
 
Informāciju sagatavoja
Līga Klismeta
Preses sekretāre
Tel. 63005558