20.7 °C, 1.5 m/s, 74.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNoteiktas izmaiņas vilciena kustības sarakstā
Noteiktas izmaiņas vilciena kustības sarakstā
31/08/2011

Sākot ar 5.septembri dīzeļvilcienam maršrutā Rīga-Liepāja-Rīga tiks noteikta papildu pietura Bikstu stacijā. Vilciena pieturēšanas laikus Jelgavas stacijās šīs izmaiņas neietekmēs.

Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” informē, ka pasažieru pārvadājumu uzlabošanas nolūkā, sākot ar 5.septembri, dīzeļvilcienam Rīga-Liepāja-Rīga, kas no Rīgas kursē piektdienās un svētdienās, no Liepājas – sestdienās un pirmdienās, noteikta papildu pietura Bikstu stacijā.

Vilciens Rīga – Liepāja (plkst.18:30) no Rīgas līdz Dobelei kursēs saskaņā ar pašreizējo kustības sarakstu un plkst.19:51 pieturēs Bikstos, tādēļ no Saldus un Skrundas stacijām aties nedaudz vēlāk – attiecīgi plkst.20:18 un plkst.20:42. Liepājā vilciens turpmāk pienāks plkst.21:40.

Vilciens Liepāja – Rīga (plkst.6:00) no Liepājas stacijas dosies ceļā pēc saraksta, no Skrundas izbrauks 2 minūtes agrāk nekā šobrīd – plkst.6:58, no Saldus – plkst.7:23, no Bikstiem – plkst.7:49, savukārt no Dobeles aties vēlāk – plkst.8:08. No Jelgavas līdz Rīgai vilciens kursēs pašreizējā sarakstā noteiktajā laikā.

Vilcienu sarakstiem varat sekot līdzi AS “Pasažieru vilciens” mājas lapā – http://www.pv.lv/lv/

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā