18.4 °C, 2.9 m/s, 82.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiApaļā galda diskusija par biznesa iespējām Gruzijā
Apaļā galda diskusija par biznesa iespējām Gruzijā
11/01/2011

Uzņēmēji ir aicināti piedalīties Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras rīkotajā apaļā galda diskusijā par biznesa iespējām Gruzijā, kas notiks 25.janvārī 10:00 – 13:00 LTRK namā, Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 35.

Pasākuma lektori būs Gruzijas vēstniecības Latvijā ekonomiskais padomnieks Teimuražs Džandžalija un David Zaridze, kas aktīvi darbojas Latvijas – Gruzijas ekonomisko attiecību uzlabošanā.
 
Diskusijā aicināti piedalīties ne tikai vadošo eksporta nozaru uzņēmumi, bet arī tūrisma nozares, kā arī celtniecības nozares pārstāvji. 2011.gada 18.-21.maijā Tbilisi notiek starptautiskā celtniecības un interjera izstāde “Caucasus Build” (sīkāka informācija  www.expogeorgia.ge). Gruzija ir viena no Latvijas attīstības sadarbības politikas prioritārajām valstīm un viens no Latvijas mērķiem ir ekonomiskās sadarbības intensificēšana. Ekonomiskajā sadarbībā ar Latviju Gruzija ieņem 49.vietu Latvijas ārējās tirdzniecības partneru vidū. Eksportā uz  Gruziju dominē pārtika, mašīnas un mehānismi, elektriskās iekārtas, pārtika, ķīmiskā rūpniecība un tās starpnozaru produkcija (pārsvarā medikamenti). Latvijas importā no Gruzijas dominē vīns un bezalkaholiskie dzērieni. 
 
Dalības maksa: LTRK biedriem 5 Ls + PVN, citiem 15 Ls + PVN
 
Pieteikšanās kontaktinformācija:
Sanda Jaunzeme
Mob.tālr.: 2943 4410
E-pasts:  
(Piesakoties norādīt, kāda veida sadarbība / kādi jautājumi Jūs interesē par šo tirgu.)

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā