16.2 °C, 3.4 m/s, 91.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAicina uz piedzīvojumu sacīkstēm
Aicina uz piedzīvojumu sacīkstēm
19/10/2007

Sestdien, 20. oktobrī, Ozolniekos Jelgavas Sporta servisa centrs, biedrība Remoss un orientēšanās klubs Aļņi rīko „Remoss piedzīvojumu sacīkstes Jelgava-2007”.

„Remoss piedzīvojumu sacīkšu JELGAVA-2007” atbalstītāji picorāns „TAMI-TAMI” un literāri – muzikālais klubs „Jelgavas baltie krekli” aicina sestdien, 20.oktobrī izstaigāties pa Ozolnieku svaigo gaisu, apvienojot to ar sacīkšu vērošanu.

„Remoss piedzīvojumu sacīkstes” tiek rīkotas jau 5.gadu un, kā parasti, to rīkotāji ir biedrība „Remoss”, orientēšanās klubs „Aļņi” un Jelgavas Sporta servisa centrs. Šogad pieteikušās 40 komandas (katrā pa 4 dalībniekiem), tātad sēņotājiem jārēķinās, ka jebkurā mirklī no krūmiem vai grāvja var parādīties un lielā ātrumā garām paskriet kāds no 160 sacīkšu dalībniekiem.

Sacīkšu starts būs plkst.10 pie Ozolnieku skolas, bet skatītāji laipni tiek aicināti no apmēram 11 līdz 12 pie kalna un mototrases (Skolas ielā apmēram pa vidu), kur varēs vērot „ievainotā pārnešanas” sacīkšu posmu – būšot interesanti! Pēc tam visi pazudīs mežā un parādīsies tikai ap 17 vakarā, kad notiks uzvarētāju noskaidrošana un balvu pasniegšana.

Šīs sacīkstes var uzskatīt arī par tūrisma kluba „Remoss” šā gada aktīvās darbības noslēgumu, jo ziemā galvenokārt notiek intensīvs treniņdarbs (laika apstākļu dēļ!), bet 2008.gada 4.maijā visi tiek aicināti atklāt jauno sezonu, piedaloties tradicionālajās „pagalma orientēšanās” sacīkstēs (pagalmā pie ēkas Lielajā ielā 19a), ko „Remoss” rīkos jau 4.gadu pēc kārtas „Jancīgo TAMI – TAMI neatkarības svētku” ietvaros.

Papildus informācijai:
pa tel. 29539836 Normunds Hofmanis