15.7 °C, 12.2 m/s, 91.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBiļetes uz lielo futbolu – arī Jelgavā
Biļetes uz lielo futbolu – arī Jelgavā
03/09/2009

2.septembrī tika panākta vienošanās starp Latvijas futbola federāciju, biedrību „Futbola klubs Jelgava” un „Jelgavas kreklu” kafejnīcu „Tami-Tami” par biļešu tirdzniecību uz Latvijas – Šveices valsts izlašu futbolā maču, kas notiks trešdien, 9.septembrī Rīgā, „Skonto” stadionā.

2.septembrī tika panākta vienošanās starp Latvijas futbola federāciju, biedrību „Futbola klubs Jelgava” un „Jelgavas kreklu” kafejnīcu „Tami-Tami” par biļešu tirdzniecību uz Latvijas – Šveices valsts izlašu futbolā maču, kas notiks trešdien, 9.septembrī Rīgā, „Skonto” stadionā (sākums plkst. 21.30).

Spēle pret Šveices valsts izlasi Latvijai ir ļoti svarīga, jo Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra 2.grupā mūsējie ar 10 punktiem ieņem 3.vietu (Grieķijai 13 p., Šveicei 13 p., Izraēlai 9 p., Luksemburgai 4 p., Moldovai 1p.) un joprojām pastāv reāla iespēja iekļūt to 13 Eiropas valstu vidū, kas 2010.gadā startēs Pasaules kausa finālturnīrā Dienvidāfrikā.

Biļetes pieejamas „Tami-Tami” bārā katru dienu no plkst. 12.00 līdz 05.00 (svētdien un pirmdien – līdz 24.00), vienas biļetes cena 3 Ls.

Sakarā ar FIFA noteikumiem par biļešu tirdzniecību uz starptautiskajiem mačiem, to tirdzniecība sākās tikai dažas dienas atpakaļ un tikai Latvijas futbola federācijas (LFF) telpās, kas daudziem nerīdzeniekiem sagādā nelielas neērtības. LFF ir iecerējusi nodrošināt biļešu tirdzniecības punktus arī citās Latvijas pilsētās, bet internetā to tirdzniecība varētu sākties apmēram pēc gada.

Informāciju sagatavoja
Ainārs Tamisārs
mūzikas klubs “Jelgavas krekli”