9.2 °C, 3.4 m/s, 80.6 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsLakrosisti krāj pieredzi Vācijā
Lakrosisti krāj pieredzi Vācijā
16/10/2024

“Mītavas lakrosa kluba” komanda atgriezusies no starptautiska turnīra Vācijā, kurā izcīnīja 4. vietu deviņu komandu konkurencē.

“Mītavas lakrosa kluba” U-14 vecuma komanda piedalījās turnīrā “Scheider Cup”, kas no 11. līdz 13. oktobrim norisinājās Frankfurtē. “Šis turnīrs izveidots par godu Bobam Šeideram, cilvēkam, kurš veicinājis lakrosa izaugsmi Vācijā. Šis turnīrs ir kļuvis par būtisku notikumu Eiropas jaunatnes lakrosa spēlētājiem, un tajā piedalās komandas no dažādām valstīm. Mūsu jaunajiem spēlētājiem tā bija vērtīga sacensību pieredze,” norāda kluba vadītājs Aigars Grinbergs.

Jelgavnieki turnīra pirmajā dienā izcīnīja vairākas uzvaras: ar rezultātu 16:2 pret Vācijas komandu “Black Mambas BV”, ar rezultātu 12:3 pret Vācijas komandu “SCF 1880” un ar rezultātu 11:3 pret Čehijas komandu “LCC Meerkats”. Otrā diena nebija tik veiksmīga. Izšķirošajā apakšgrupas cīņā piedzīvots zaudējums ar rezultātu 7:3 pret Vācijas komandu “Mainz Muskereers” un arī spēlē par 3. vietu zaudējums Čehijas komandai “LCC Meerkats” ar rezultātu 7:11. Līdz ar to Jelgavas komanda ierindojās 4. vietā deviņu komandu konkurencē.

Turnīrā uzvarēja Čehijas komanda.