5 °C, 2.5 m/s, 96.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaDobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā veic ietvju bruģēšanu; pagarināti satiksmes ierobežojumi
Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā veic ietvju bruģēšanu; pagarināti satiksmes ierobežojumi
14/10/2024

Turpinās luksofora izbūve Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā. Šonedēļ aktīvi norit bruģa ieklāšana uz ietvēm, bet vēl krustojumā jāuzstāda luksofori un apgaismojums. Līdz 1. novembrim pagarināti satiksmes ierobežojumi Dobeles šosejā no Vangaļu ceļa līdz Zīles ceļam.

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka Dobeles šosejas, Malkas ceļa un 3. līnijas krustojumā ir ieklāts asfaltbetona segums un šobrīd aktīvi norit bruģa ieklāšana uz ietvēm. Vēl atlicis uzstādīt luksoforus un apgaismojumu. Šos darbus plānots pabeigt līdz mēneša beigām.

Satiksmes ierobežojumi Dobeles šosejas posmā no Vangaļu ceļa līdz Zīles ceļam būs līdz 1. novembrim. Satiksmes dalībnieki aicināti ņemt vērā izvietotās ceļa zīmes un saskaņotās satiksmes organizācijas shēmas, kā arī rēķināties ar papildu laiku ceļā. Iedzīvotājiem Dobeles šosejas būvdarbu zonā piekļuve īpašumiem ir nodrošināta.

Atgādinām, ka Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā tiks izbūvēts luksofors, izveidota kreisā pagrieziena josla uz 3. līniju un ierīkotas gājēju pārejas.