5 °C, 2.5 m/s, 96.6 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneNotiks pieaugušo Karjeras diena Metālapstrādes mācību parkā; iepriekš jāpiesakās
Notiks pieaugušo Karjeras diena Metālapstrādes mācību parkā; iepriekš jāpiesakās
14/10/2024

28. oktobrī pulksten 18 jelgavnieki aicināti piedalīties pieaugušo Karjeras dienā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra (ZRKAC) Metālapstrādes mācību parkā, lai iegūtu informāciju par tajā pieejamajām mācību programmām pieaugušajiem, kā arī karjeras un profesionālās izaugsmes iespējām metālapstrādes nozarē.

Karjeras dienā ikvienam būs iespēja gūt plašāku priekšstatu par metālapstrādes nozari, noskaidrot metinātāja un programmvadības (CNC) metālapstrādes darbgaldu operatora amata apguves iespējas, vienlaikus gūstot aktuālāko informāciju par darba iespējām šajā jomā.

Pasākuma dalībnieki uzzinās, kādas mācību programmas nepieciešams apgūt, lai kļūtu par šīs jomas speciālistu. Tāpat profesionāļu uzraudzībā būs iespēja iemēģināt roku metināšanā, lai gūtu priekšstatu, kā praktiski noris darba process.

Jāuzsver, ka metināšanas prasmes var izmantot arī jaunu vaļasprieku īstenošanā vai saimniecībā noderīgu darbu veikšanā.

Dalība pieaugušo Karjeras dienā ir bez maksas. Tā notiks ZRKAC Metālapstrādes mācību parkā Krišjāņa Barona ielā 40. Interesentiem lūgums iepriekš pieteikties līdz 25. oktobrim, zvanot pa tālruni 27800576 vai rakstot uz e-pasta adresi metalapstrade@zrkac.jelgava.lv.