14.1 °C, 3.6 m/s, 95.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē juristu, administratoru un ceļu būvinženieri
Jaunākās vakances: meklē juristu, administratoru un ceļu būvinženieri
09/10/2024

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” aicina darbā juristu un ielu ekspluatācijas inženieri, pašvaldības iestāde “Kultūra” meklē tehnisko producentu un deju nama administratoru, bet Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) izsludinājusi vakances iepirkumu struktūrvienības vadītājam un grāmatvedim.

Pašvaldības iestādes “Pilsētsaimniecība” jurista amatā galvenie darba pienākumi būs sagatavot iepirkuma dokumentāciju, sagatavot plānoto iepirkumu un līgumu sarakstu, piedalīties pašvaldības iepirkumu komisijas darbā, izstrādāt iestādes dokumentu projektus, kā arī sagatavot atbildes uz fizisko un juridisko personu iesniegumiem un sūdzībām savas kompetences ietvaros. Mēnešalga šajā amatā ir no 1587 līdz 1876 eiro (bruto), bet darba vieta – Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 16A.

Jāpiebilst, ka iestādē aktuāla arī ielu ekspluatācijas inženiera vakance, un pamata darba pienākumi tajā būs organizēt dažāda veida darbus: pilsētas transporta būvju ikdienas un periodisko uzturēšanu, ielu mehanizēto tīrīšanu, ielu uzturēšanu ziemas periodā, pārraudzīt būvdarbu kvalitāti ielu un ietvju būvdarbu laikā un veikt citus pienākums. Mēnešalga šajā amatā noteikta 1876 eiro apmērā. Lai pretendētu uz vienu no vakancēm, pieteikuma vēstuli un CV ar amata norādi interesenti aicināti sūtīt pa e-pastu: pilsetsaimnieciba@jelgava.lv. Pieteikumus gaidīs līdz 21. oktobrim.

Piedāvājot atalgojumu 1259 eiro apmērā, “Kultūra” aicina darbā tehnisko producentu. Tā pienākumos būs izstrādāt, saskaņot un īstenot pasākumu tehniskos plānus saskaņā ar normatīvajām prasībām, sazināties ar sadarbības partneriem un dienestiem, kā arī veikt darba drošības speciālista pienākumus. Iestādē izsludināta vakance arī deju nama administratoram, kura pārziņā būs deju nama telpu noslogojuma plānošana un uzraudzība, saimniecisko jautājumu risināšana un piešķirto resursu izlietojuma uzraudzība un plānošana. Atalgojums šajā vakancē ir 979 eiro. CV un motivācijas vēstuli vienai no vakancēm pretendenti aicināti sūtīt pa e-pastu anda.sproge@kultura.jelgava.lv līdz 31. oktobrim. Tālrunis uzziņām: 63005420.

Savukārt LBTU piedāvā darbu iepirkumu struktūrvienības vadītājam, kura darba pienākumos būs vadīt – organizēt, plānot, realizēt un kontrolēt iepirkumu daļas darbību, veikt dažādu iepirkumu daļas darbības nodrošināšanai nepieciešamo iekšējo normatīvo aktu, kārtību un citu dokumentu izstrādi, kā arī citus vakancē minētos pienākumus. Darba vieta paredzēta Lielajā ielā 2, bet atalgojums par pilna laika darbu ir 1763 eiro mēnesī. CV, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un motivācijas vēstuli ar norādi “Iepirkumu daļas vadītājs/a” interesenti aicinātu sūtīt līdz 18. oktobrim pa e-pastu: dace.verdina@lbtu.lv vai iesniegt Personāldaļā, Jelgavā,  Lielajā ielā 2. Jāpiebilst, ka vēl līdz 16. oktobrim iestādē aktuāla arī grāmatveža vakance (trešā līmeņa kvalifikācija), un darba alga šajā vakancē ir 1400 eiro mēnesī.

Pilsētā izsludinātas vakances arī logopēdam, izglītības metodiķim, psihologam, laborantam, būvstrādniekam, pavāram, noliktavas darbiniekam, inspektoram, sociālajam darbiniekam, ceļu būves strādniekam un daudziem citiem.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas tīmekļvietnē www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.