1.4 °C, 0.6 m/s, 93.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSakārto Nameja ielas kvartāla apbraucamo ceļu brauktuves
Sakārto Nameja ielas kvartāla apbraucamo ceļu brauktuves
07/10/2024

Turpinot infrastruktūras sakārtošanu Nameja ielas kvartālā, šodien sākta ceļa seguma uzlabošana tajos ielu posmos, kas izmantoti kā 2., 3. līnijas un Nameja ielas posma apbraucamie ceļi. Šodien ieklāts šķembu segums koplietošanas ceļā no Dobeles šosejas līdz Nameja ielai un tiek klāts asfalts Nameja ielas posmā no 3. līdz 4. līnijai. Šķembu segumu šomēnes plānots ieklāt vēl vairākos ielu posmos, un iedzīvotājiem jāņem vērā, ka darbu laikā īslaicīgi var būt ierobežota satiksme.  

Pašvaldības iestādē “Pilsētsaimniecība” informē, ka brauktuves tiek uzlabotas tajos ielu posmos, kas bieži izmantoti kā būvdarbu zonas apbraucamie ceļi un kuros tādēļ būtiski pasliktinājies segums. Nameja ielas posmā no 3. līdz 4. līnijai ieklāts asfalts, lai pēc projekta realizācijas Nameja iela visā garumā būtu noasfaltēta, bet pārējās ielās būs šķembu segums. Šķembas šodien ieklātas koplietošanas ceļā no Dobeles šosejas līdz Nameja ielai, bet līdz mēneša beigām ar tādu pašu segumu tiks sakārtots Nameja ielas posms no 1. līdz 2. līnijai, 1. līnija no Ganību ielas līdz Ošu ceļam un Riekstu ceļš no 2. līnijas līdz Ošu ceļam.

 

Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka līdz 31. oktobrim minētajos ielu posmos laikā, kad tiks veikti darbi, var būt ierobežota satiksme un uz brīdi kāds ielu posms var nebūt izbraucams.