1.4 °C, 0.6 m/s, 93.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaJelgavas jahtklubā aizvadīta sezonas pēdējā regate
Jelgavas jahtklubā aizvadīta sezonas pēdējā regate
07/10/2024

Nedēļas nogalē Lielupē aizvadīta “Jelgavas jahtkluba sezonas slēgšanas regate”. Sezonas pēdējā regatē uzvaras laurus plūca jahta “Pingvīns” ar kapteini Alfrēdu Āboliņu, bet par šīs sezonas labākajiem burātājiem atzīti Jānis, Māris un Luīze Griķi ar jahtu “JO”.  

Sezonas pēdējā regatē jahtas devās vienā braucienā. Starts – no Jelgavas jahtkluba, pagrieziens netālu no Pilssalas gala un finišs atpakaļ pie jahtkluba. Vislabāk šajā regatē veicās un 1. vietu izcīnīja “Pingvīns” ar A.Āboliņu un Ilzi Mēteri, 2. vieta – jahtai “JO”, bet 3. vieta – jahtai “Nimfa” (Viktors Bakanovs, Romans Semjonovs).

Jelgavas jahtkluba vadītājs Aleksandrs Jakovļevs stāsta, ka kopumā šosezon regatēs piedalījušās astoņas kluba jahtas un noslēdzošajās sacensībās apkopoti arī visas sezonas rezultāti, nosaucot labākos sezonas burātājus.

Sezonas kopvērtējumā, kurā vērā tika ņemti arī pēdējās regates rezultāti, 1. vieta jahtai “JO” (Jānis, Māris un Luīze Griķi), 2. vieta jahtai “Nord” (Aleksandrs Jakovļevs, Valentīns Ivanos), 3. vieta – jahtai “Pingvīns” (A.Āboliņš, I.Mētere), 4. vieta – jahtai “Nimfa” (V.Bakanovs, R.Semjonovs), 5. vieta – jahtai “Helena” (Viktors Jakovļevs, Ņikita Gorbatko), 6. vieta – jahtai “Tobago” (Aleksandrs Jakovļevs, Elgars Vaļģis), 7. vieta – jahtai “Vikingi” (Mihails Ivanovs, Dmitrijs Žigunovs), bet 8. vieta – jahtai “Pērle” (Stefans Tunnisens).