10.2 °C, 1.1 m/s, 82.5 %

Sadaļa “Pakalpojumi”

Sākumlapa Uzzini Jelgava.lvSadaļa “Pakalpojumi”
Sadaļa “Pakalpojumi”

Viens no pašvaldības svarīgākajiem uzdevumiem ir nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus iedzīvotājiem. Jelgava.lv sadaļā “Pakalpojumi” pašvaldības sniegtie pakalpojumi ērti sagrupēti pa 11 jomām –
“Iesniegumi pašvaldībai vai pašvaldības iestādei”; “Ģimene”; “Izglītība”; “Māja un vide”; “Tiesību aizsardzība”; “Uzņēmējdarbība”; “Sociālie pakalpojumi; “Sociālā palīdzība”; “Kultūra, sports, tūrisms”; “Banku konti NĪN nomaksai”; “Elektroniskā saziņa ar pašvaldību”.

Tas ļauj ikvienam ātri atrast sev nepieciešamā pakalpojuma jomu, ko atverot var iepazīties ar konkrētās jomas pakalpojumu aprakstu, to saņemšanas kārtību un iesniegumu veidlapām, ko aizpildot iespējams saņemt pakalpojumu gan elektroniski, gan klātienē. Veidlapu aizpildot elektroniski, tā jāsaglabā .pdf formātā un jāparaksta ar drošu elektronisko parakstu. Katram no pakalpojumiem, to atverot, ir arī detalizēti norādīts, kā iesniegumu var iesniegt. Tāpat arī norādīts, kur var saņemt papildinformāciju par konkrēto pakalpojumu.

Pašvaldība nepārtraukti uzlabo sniegto pakalpojumu kvalitāti, tāpēc ikviens aicināts arī aizpildīt saņemtā pakalpojuma novērtēšanas anketu, kas pieejama pie katra pakalpojuma jomas. Iegūtie dati ļauj pašvaldībai analizēt un uzlabot savu darbu.

Aktuālo informāciju publicēšanai Jelgava.lv
aicinām sūtīt uz e-pastu: marketings@jelgava.lv