14.8 °C, 3.7 m/s, 83.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaAsfaltēs Dobeles šosejas un 3. līnijas krustojumu; īslaicīgi būs slēgta iebraukšana un izbraukšana no 3. līnijas un Malkas ceļa
Asfaltēs Dobeles šosejas un 3. līnijas krustojumu; īslaicīgi būs slēgta iebraukšana un izbraukšana no 3. līnijas un Malkas ceļa
27/09/2024

Turpinot infrastruktūras sakārtošanas darbus Nameja ielas kvartālā, pirmdien, 30. septembrī, no pulksten 7 plānots sākt asfaltbetona seguma ieklāšanu Dobeles šosejas, Malkas ceļa un 3. līnijas krustojumā. Autovadītājiem jāņem vērā, ka, atkarībā no darbu vietas, asfalta ieklāšanas laikā īslaicīgi būs slēgta iebraukšana un izbraukšana no 3. līnijas un Malkas ceļa uz Dobeles šosejas.

Līdz ar krustojuma pārbūvi, Dobeles šosejas posmā no Vangaļu ceļa līdz Zīles ceļam ir noteikti satiksmes ierobežojumi. Asfalta ieklāšanas laikā satiksme tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā, un spēkā ir ātruma ierobežojums līdz 30 km/h. Darbi tiks veikti secīgi – vispirms vienā ielas pusē, pēc tam otrā. Sākotnēji darbi notiks Dobeles šosejā virzienā no pilsētas centra jeb 3. līnijas pusē, pēc tam – virzienā uz pilsētas centru jeb Malkas ceļa pusē.

Atkarībā no darbu vietas asfaltbetona ieklāšanas laikā būs slēgta iebraukšana un izbraukšana no 3. līnijas vai Malkas ceļa.

Šie satiksmes ierobežojumi ir plānoti līdz 2. oktobrim. Aicinām satiksmes dalībniekus ņemt vērā izvietotās ceļa zīmes un satiksmes organizācijas shēmas, kā arī rēķināties ar papildu laiku ceļā. Atgādinām, ka Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā tiks izbūvēts luksofors, izveidota kreisā pagrieziena josla uz 3. līniju un ierīkotas gājēju pārejas.