16 °C, 5.7 m/s, 90.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē darbiniekus pilsētas ražotnēs
Jaunākās vakances: meklē darbiniekus pilsētas ražotnēs
25/09/2024

Ražotājs “Cross Timber Systems” aicina darbā masīvkoka paneļu ražošanas līnijas operatorus, SIA “TS RĪGA” izsludinājis vakanci metinātājam, SIA “Stairox” piedāvā darbu lokmetinātājam metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē un pašizgāzēja vadītājam, bet SIA “Smiltnieki” – betona ražošanas operatoriem.

SIA “Cross Timber Systems” aicina pievienoties darba komandai masīvkoka paneļu ražošanas līnijas operatorus. Galvenie darba pienākumi būs veikt masīvkoka paneļu izgatavošanu saskaņā ar ražošanas inženieru sagatavotiem darba uzdevumiem, veikt darba instrumentu atbilstošu izvēli, kā arī kontrolēt iekārtas darbību un veikt tās ikdienas uzturēšanas darbus. Uzņēmums piedāvā darbam nepieciešamo apmācību, atalgojumu atkarībā no saražotā apjoma (no 1600 līdz 2000 eiro un vairāk), nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšanu, kā arī darbu 24/7 maiņās (ražotnē, Aviācijas ielā 18). Pieteikumus gaidīs pa e-pastu info@crosstimbersystems.com ar norādi “Līnijas operatora vakance” līdz 18. oktobrim. Vairāk par darba pienākumiem, ražošanas iekārtām un citiem jautājumiem, var uzzināt, sazinoties pa tālruni 66140201.

Mobilo koksnes šķeldotāju ražotājs “TS RĪGA” aicina pievienoties komandai metinātāju ar prasmēm salikt un apmetināt detaļas pēc rasējumiem. Darba devējs nodrošina darba algu no 1500 līdz 1800 eiro, bonusu sistēmu, veselības apdrošināšanu un nelaimes gadījumu apdrošināšanu pēc nostrādātiem trīs mēnešiem, kā arī darba apģērbu. Darba vieta paredzēta Aviācijas ielā 18A. Pieteikumus un CV gaidīs līdz 30. septembrim – tos var iesniegt pa e-pastu vdabola@ts-industrie.eu, norādot amatu, uz kuru kandidē. Papildus informācija pieejama pa tālruni 29235489.

Savukārt SIA “Stairox” aicina darbā lokmetinātāju metināšanā ar mehanizēto iekārtu aktīvās gāzes vidē (MAG). Šajā vakancē būtiska pretendenta prasme iezīmēt un montēt metāla detaļas un precīzi ievērot dotos rasējumus. Darba devējs nodrošina darba algu 1460 eiro apmērā, darba apģērbu un dzīves vietu (ja nepieciešams). Jāpiebilst, ka piedāvājot atalgojumu 1477 eiro apmērā, uzņēmums meklē arī pašgājēja iekrāvēja vadītāju produkcijas ievešanai/ izvešanai cehā. Darba vieta paredzēta Langervaldes ielā 3. CV pretendenti aicināti sūtīt pa e-pastu stairoxlatvia@gmail.com. Vakances aktuālas līdz 20. novembrim. Tālrunis uzziņām: 29908125.

Savukārt pilsētas uzņēmums “Smiltnieki” izsludinājis divas vakances betona ražošanas operatoram. Darba pienākumi šajā amatā būs nodrošināt ražošanas cikla atbalstu, apkalpot atbildībā esošo iekārtu, veikt ikdienas apskati un apkopi, kā arī nepieciešamības gadījumā, piedalīties iekārtu remontdarbos. Uzņēmums piedāvā darba algu no 1100 līdz 1200 eiro, nodrošina apmācības veiksmīgai darba uzsākšanai, kā arī darba apģērbu un apavus. Plānotā darba vieta ir Tērvetes iela 85D. Interesenti aicināti sazināties ar darba devēju pa e-pastu smiltnieki@gmail.com vai tālruni 29418970. Pieteikumus gaidīs līdz 10. oktobrim.

Pilsētā izsludinātas vakances arī skolotāju palīgam, pavāram, uzziņu operatoram, konsultantam, inspektoram, metodiķim, pārdošanas speciālistam un daudziem citiem.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas tīmekļvietnē www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.