16 °C, 5.7 m/s, 90.8 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneSveic vasarā dzimušos 103 mazos jelgavniekus, tostarp divus dvīņu pārus
Sveic vasarā dzimušos 103 mazos jelgavniekus, tostarp divus dvīņu pārus
21/09/2024

Īsi pirms rudens saulgriežiem, sestdien, 21. septembrī, pie kultūras nama sveikti mazie jelgavnieki, kuri pasaulē nākuši no 11. jūnija līdz 10. septembrim. Kopumā vasarā Jelgava ir kļuvusi bagātāka par 103 bērniņiem, tostarp, diviem dvīņu pāriem. Mazie jelgavnieki dāvanā jau tradicionāli saņēma karotīti ar pilsētas simboliku un mazuļa dzimšanas gadu.

“Jūs esat dāvājuši pašu dārgāko – jaunu dzīvību. Mūsu visu pienākums ir nodrošināt, lai mazā jelgavnieka ceļš ir veiksmīgs, veselīgs un laimīgs. Novēlu, lai jūsu ģimenēs valda saticība, mīlestība un atbalsts,” sveicot mazuļus un viņu vecākus, vēlēja Jelgavas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne.

Vecāki, kuri šodien nevarēja ierasties uz pasākumu, pilsētas karotīti un sveicienu var saņemt Jelgavas valstspilsētas pašvaldības klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11 tā darba laikā.

Jāpiebilst, ka tradīcija jaundzimušajiem jelgavniekiem dāvināt pilsētas karotīti iedibināta 2003. gadā – pašvaldība sveic jaundzimušos jelgavniekus, apliecinot, ka bērniņš ir piederīgs pilsētai.