17.5 °C, 7.2 m/s, 83.7 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimene“Lediņos” sestdien notiks Ģimenes diena
“Lediņos” sestdien notiks Ģimenes diena
25/09/2024

28. septembrī no pulksten 10 līdz 14 jaunrades nama “Junda” nometnē “Lediņi”, notiks Ģimenes diena – šajā dienā lieli un mazi aicināti uz aktivitātēm svaigā gaisā. Dalība pasākumā ir bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās.

“Sākoties jaunajam mācību gadam, gan vecāku, gan bērnu ikdienā atgriežas daudzi pienākumi. Lai kvalitatīvi pavadītu brīvo laiku un baudītu šo vērtīgo kopā būšanas laiku, aicinām pievienoties Ģimenes dienas aktivitātēm,” saka struktūrvienības “Lediņi” vadītāja Nadežda Lukina.

Viņa norāda, ka galvenās dienas aktivitātes “Lediņos” notiks no pulksten 10 līdz 14, kad visas aktīvās ģimenes aicinātas piedalīties radošās un sportiskās aktivitātēs. Piedaloties spēlēs un veicot radošus uzdevumus savā ģimenes lokā, dalībniekiem būs iespēja noteikt arī savas ģimenes Olimpieti. Jāpiebilst, ka nometnes teritorija būs pieejama arī dažādām individuālām aktivitātēm – interesenti varēs izmantot brīvdabas trenažierus un trasītes vai nesteidzīgi baudīt laiku brīvā dabā. Lai arī kādi laikapstākļi sagaida, apmeklētājiem būs sarūpēts arī tradicionālais gardums – uz ugunskura gatavotā “Lediņu” tēja.

Pasākuma dalībnieki aicināti ģērbties ērtā un laikapstākļiem atbilstošā apģērbā.

Jāpiebilst, ka pasākums notiek “Lediņos” Lediņu ceļā 1.