22.7 °C, 4.6 m/s, 31.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsRegbija kluba “Mītava” U-12 komanda – Latvijas čempioni, U-14 – vicečempioni
Regbija kluba “Mītava” U-12 komanda – Latvijas čempioni, U-14 – vicečempioni
09/09/2024

Aizvadīts Latvijas čempionāta regbijā pēdējais posms. Tajā noskaidroti gan pēdējā posma, gan arī sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. Regbija klubs “Mītava” pēdējā posmā startēja ar trim komandām – U-10, U-12 un U-14. Lai gan pēdējā posmā mūsu U-12 komanda fināla cīņā piekāpās regbija klubam “Livonia”, tomēr sezonas kopvērtējumā izcīnīja Latvijas čempionu titulu, bet U-14 grupai sezonas kopvērtējumā izdevās izcīnīt sudraba medaļu.  

RK “Mītava” informē, ka čempionāta pēdējā posmā U-12 grupa uzvarēja visās grupas spēlēs un arī pusfinālā pārspēja Elejas komandu, bet finālā piekāpās RK “Livonia”. Taču posmos sakrātie punkti bija pietiekoši, lai čempionāta kopvērtējumā jelgavnieku U-12 komanda izcīnītu Latvijas čempionu titulu. Arī U-14 grupā jelgavnieki parādīja ļoti saturīgu spēli, uzvarot spēles pret “Baldone/ĶNSS Ļaudonu” un Eleju, bet finālā tomēr zaudējums pret “Livonia”. Taču sezonas kopvērtējumā U-14 grupa izcīnīja sudraba medaļas.

U-10 grupa šoreiz ierindojās 7. vietā.

“Šis gads bijis veiksmīgs. Ieguldīts daudz darba un enerģijas, tāpēc arī rezultāti neizpaliek. Taču nedrīkstam pie sasniegtā apstāties. Priekšā vēl Latvijas kauss un “Mītava Cup 2024”. Paldies spēlētājiem par pašatdevi, paldies vecākiem par līdzdalību, paldies treneriem Inesei, Dmitrijam, Rihardam un Dāvidam par ieguldīto darbu,” tā RK “Mītava” treneris Roberts Bondarenko.

Jāpiebilst, ka jau ceturtdien Latvijas čempioni – U-12 komanda – dosies uz Poliju, lai Gdaņskā, piedalītos prestižajā “Amber Cup” regbija turnīrā.