19.5 °C, 3 m/s, 61.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSākta Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojuma pārbūve; palēnināta satiksme
Sākta Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojuma pārbūve; palēnināta satiksme
06/09/2024

Sākusies Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojuma pārbūve. Līdz ar to Dobeles šosejas posmā no Vangaļu ceļa līdz Zīles ceļam noteikti satiksmes ierobežojumi – satiksme tiek organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Autovadītājiem jāņem vērā, ka remontdarbu zonā līdz 30 kilometriem stundā ir samazināts arī atļautais braukšanas ātrums. Tādējādi satiksme remontdarbu zonā ir palēnināta, tāpēc jārēķinās ar papildu laiku ceļā.  

Būvnieki piektdien sākuši asfalta frēzēšanu un drošības saliņas demontāžu.

Jāatgādina, ka, lai uzlabotu satiksmes drošību, Dobeles šosejas, 3. līnijas un Malkas ceļa krustojumā tiks izbūvēts luksofors, izveidota kreisā pagrieziena josla, lai nogrieztos uz 3. līniju, un gājēju pārejas, kā arī atjaunots ceļa segums.

Pilsētas sabiedriskā transporta pasažieriem jāņem vērā, ka būvdarbu laikā autobusu pietura ir pārvietota pārdesmit metrus tālāk uz 4. līnijas pusi.

Satiksmes ierobežojumi Dobeles šosejas posmā no Vangaļu ceļa līdz Zīles ceļam būs līdz 11. oktobrim. Satiksmes dalībnieki aicināti ņemt vērā izvietotās ceļa zīmes un saskaņotās satiksmes organizācijas shēmas, kā arī rēķināties ar papildu laiku ceļā. Iedzīvotājiem Dobeles šosejas būvdarbu zonā piekļuve īpašumiem tiks nodrošināta.