26.9 °C, 3.7 m/s, 49.2 %

Gada balva uzņēmējdarbībā

Sākumlapa UzņēmējdarbībaAtbalsta programmasGada balva uzņēmējdarbībā
Gada balva uzņēmējdarbībā

Jelgavas pašvaldības un Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra rīkotais konkurss “Jelgavas valstspilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā” aicina ikvienu pilsētas iedzīvotāju, fizisku vai juridisku personu vai arī pašu uzņēmumu izvirzīt pretendentus – komersantus un saimnieciskās darbības veicējus, kuri ir reģistrēti Jelgavas administratīvajā teritorijā un veic savu darbību vismaz trīs gadus pēc kārtas.

Konkursā uzņēmumi tiks vērtēti trīs nominācijās: “Sociāli atbildīgs uzņēmums”, “Radošs uzņēmums” un “Gada debija” –, katru nomināciju iedalot trīs apakšgrupās: uzņēmumi ar darbinieku skaitu līdz 10 cilvēkiem, ar darbinieku skaitu no 11 līdz 50 cilvēkiem, kā arī uzņēmumi, kuros ir vairāk nekā 51 darbinieks.

Konkursam pieteiktos uzņēmumus izvērtēs žūrijas komisija. Katrā kategorijā pieteiktie uzņēmumi tiks izvērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, piemēram, cik droša ir uzņēmuma darba vide, vai uzņēmums ir videi draudzīgs, ne mazāk svarīga ir uzņēmuma reputācija, vai tajā ir inovatīvu produktu un pakalpojumu attīstība, cik liels ir uzņēmēja ieguldījums Jelgavas vārda popularizēšanā, vai uzņēmējs atbalsta sporta, izglītības un kultūras attīstību pilsētā.