27.3 °C, 2.4 m/s, 53.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaLīdz apkures sezonai “Gren Jelgava” veiks vairāku ēku individuālo siltumpunktu rekonstrukciju
Līdz apkures sezonai “Gren Jelgava” veiks vairāku ēku individuālo siltumpunktu rekonstrukciju
04/09/2024

Siltumapgādes uzņēmums “Gren Jelgava” tuvākajā laikā plāno veikt vairāku pilsētas ēku individuālo siltumpunktu rekonstrukciju, lai mazinātu iekārtu bojājumu risku siltumpunktu telpu applūšanas gadījumā. Šobrīd darbi tiek plānoti 15 individuālajos siltumpunktos, kuri atrodas ēkās ar applūstošām pagrabtelpām un kuros iekārtas atrodas vistuvāk pagraba grīdas līmenim.

Kā stāsta SIA “Gren Jelgava” Siltumapgādes servisa vadītājs Andrejs Dementjevs: “Jūlijā piedzīvotās lietavas Jelgavā appludināja daudzu ēku pagrabus un tur esošās individuālo siltumpunktu telpas, bojājot iekārtas un traucējot to normālu darbību. Lai mazinātu plūdu izraisītus iekārtu bojājumus nākotnē, esam identificējuši tos siltumpunktus, kuru konstrukcijas atrodas vistuvāk pagraba grīdas līmenim. Šajos siltumpunktos veiksim rekonstrukciju, paceļot augstāk no grīdas līmeņa visas individuālo siltumpunktu iekārtas.”

Rekonstrukcijas darbi katrā siltumpunktā tiks plānoti un veikti tā, lai karstā ūdens piegādes pārtraukums būtu minimāls un aizņemtu ne vairāk kā vienu darba dienu. Iedzīvotāji un konkrēto māju pārvaldnieki tiks savlaicīgi informēti par precīzu darbu veikšanas laiku. Individuālo siltumpunktu rekonstrukciju paredzēts pabeigt līdz apkures sezonas sākumam, lai klientiem varētu nodrošināt stabilu un nepārtrauktu siltumapgādes pakalpojuma pieejamību.