24.8 °C, 1.5 m/s, 46 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē projektu vadītāju un būvinženieri
Jaunākās vakances: meklē projektu vadītāju un būvinženieri
28/08/2024

Jelgavas pašvaldības Attīstības un pilsētplānošanas departaments aicina darbā projektu vadītāju un būvinženieri, pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” meklē juristu, bet Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) piedāvā darbu iepirkumu speciālistam.

Pašvaldības iestāde “Centrālā pārvalde” izsludinājusi konkursu uz Attīstības un pilsētplānošanas departamenta Projektu vadības nodaļas vecākā projektu vadītāja amata vietu. Galvenie darba pienākumi šajā amatā būs koordinēt un organizēt iestādes projektu iesniegumu izstrādi, iesniegšanu un projektu ieviešanu atbilstoši finansējuma devēja prasībām, organizēt un veikt iepirkuma dokumentācijas izstrādi ar projektu ieviešanu saistītajām aktivitātēm, kā arī veikt citus vakances aprakstā minētos pienākumus. Piedāvātais atalgojums ir 1665 eiro (bruto).

Savukārt iestādes “Centrālā pārvalde” Attīstības un pilsētplānošanas departamenta Infrastruktūras projektu pārraudzības nodaļas vecākā būvinženiera amatā galvenie pienākumi būs sagatavot tehniskās specifikācijas būvprojekta izstrādes, būvuzraudzības un citiem ar projektēšanu, tehniskās izpētes, ekspertīzes un būvniecību saistītu pakalpojumu iepirkumiem, pieprasīt no citām valsts vai pašvaldību institūcijām tehniskos noteikumus departamenta kompetencē esošo būvprojektu un pētījumu veikšanai, konsultēt projektēšanas un būvniecības jautājumos, kā arī uzņemties citus vakancē minētos pienākumus. Piedāvātā mēneša darba alga šajā amatā ir 2074 eiro (bruto).

Lai pieteiktos projektu vadītāja vai būvinženiera vakancei, pretendenti aicināti iesniegt CV, motivētu pieteikumu (nepārsniedzot vienu A4 formāta lapu) un izglītību apliecinošo dokumentu kopijas vienā eksemplārā. Pretendentiem uz projektu vadītāja vakanci jāpievieno arī dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārvalstīs, kā arī valsts valodas prasmes apliecība, ja latviešu valoda nav dzimtā valoda. Dokumentus iespējams iesniegt pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Lielajā ielā 11, Jelgavā, 131. kabinetā, pievienojot amata norādi, vai jāiesūta elektroniski (parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) pa e-pastu dace.ebere@jelgava.lv līdz 13. septembrim. Tālrunis uzziņām: 63005498.

Piedāvājot mēnešalgu no 1587 līdz 1876 eiro (bruto), pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” aicina darbā juristu. Darba vieta paredzēta Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 16A, bet pieteikšanās termiņš vakancei ir līdz 15. septembrim. Pieteikuma vēstuli un CV ar norādi “Jurists” gaidīs pa e-pastu pilsetsaimnieciba@jelgava.lv.

Papildspēkus darba komandā meklē arī LBTU – universitāte izsludinājusi iepirkuma speciālista vakanci. Darba vieta paredzēta Lielajā ielā 2, bet atalgojums šajā amatā noteikts 1348 eiro (bruto) apmērā. CV, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un motivācijas vēstuli ar norādi “Galvenais iepirkumu speciālists” pretendenti aicināti sūtīt pa e-pastu dace.verdina@lbtu.lv. Pieteikumus gaidīs līdz 6. septembrim.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas tīmekļvietnē www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.