22.8 °C, 1.6 m/s, 53.1 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsHK “Zemgale/LBTU” aicina uz pārbaudes spēli
HK “Zemgale/LBTU” aicina uz pārbaudes spēli
27/08/2024

Gatavojoties gaidāmajai sezonai, hokeja komanda HK “Zemgale/LBTU” aicina līdzjutējus apmeklēt pārbaudes spēli 4. septembrī Jelgavas ledus hallē.

Šogad HK “Zemgale/LBTU” aizvadīs tikai divas pārbaudes spēles, no kurām viena būs slēgta, bet otra publiska. Publiskā pārbaudes spēle notiks 4. septembrī pulksten 18:00 Jelgavas ledus hallē pret “HS Rīga”. Skatītājiem ieeja uz to būs bez maksas.

2024./2025. gada “Optibet” hokeja līgas čempionātā piedalīsies četras komandas no Latvijas, divas vienības no Lietuvas un viena no Igaunijas: HK “Mogo/LSPA”, “HS Rīga”, HK “Zemgale/LBTU”, HK “Prizma”, HK “Energija”, HK “7bet Hockey Punks”, HK “Panter”. Komandas aizvadīs sešu apļu turnīru. Līgas izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, savukārt Latvijas un Lietuvas vienība, kura ieņems augstāko pozīciju, tiks atzīta par savas valsts čempioniem.

HK “Zemgale/LBTU” sezonu sāks 7. septembrī ar izbraukuma spēli pret HK “Mogo/LSPA”. Tad sekos izbraukums pret HK “Panters” 11. septembrī. Pirmo mājas spēli HK “Zemgale/LBTU” aizvadīs 14. septembrī pulksten 17:00 pret Lietuvas komandu HK “Energija”. Nākamās mājas spēle sekos 18. septembrī pulksten 19:00 pret “HS Rīga” un 25. septembrī pulksten 19:00 pret “7beth Hockey Punks”. Biļetes cena uz mājas spēlēm būs 8 eiro, ar “3+ Ģimenes karti” – 5 eiro, bērniem līdz 12 gadu vecumam, Jelgavas Ledus sporta skolas audzēkņiem un invalīdiem ieeja – bez maksas. Biļetes uz mājas spēlēm varēs iegādāties tiešsaistē kluba mājaslapā hkzemgale.lv.

“Sezonas mērķis ir izcīnīt čempionu titulu. Bet līdzās šim mērķim ir arī otrs, kas gadu gaitā nemainās – pēc iespējas vairāk mūsu sistēmas jauniešu iesaistīt lielajā komandā un lielajā hokejā,” norāda HK “Zemgale/LBTU” direktors Aivars Zeltiņš. Viņš norāda, ka arī, veidojot komandu, tajā apzināti iekļauti daudz jaunu – dzimušu 2004. gadā un jaunāku – spēlētāju, tostarp ir pat 2008. gadā dzimis vārtsargs. Protams, palicis arī komandas kodols, ko veido pieredzējuši spēlētāji. Galvenais treneris arī šajā sezonā būs Artis Ābols.