23.3 °C, 2 m/s, 49.1 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneJelgavnieces, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, aicinātas pieteikties projektam  “Atklāj un iemīli sevi” 
Jelgavnieces, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, aicinātas pieteikties projektam  “Atklāj un iemīli sevi” 
16/08/2024

Latvijas Bērnu fonds Jelgavā jau otro reizi īstenos projektu “Atklāj un iemīli sevi”, kas veltīts māmiņām, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām. Projekts sāksies 20. oktobrī, taču šobrīd – līdz 1. septembrim – organizatori aicina atsaukties Jelgavā deklarētas māmiņas, kuru ģimenēs ir bērni ar īpašām vajadzībām, un piereģistrēties dalībai projektā. Dalībnieces varēs piedalīties dažādās aktivitātēs un apmācībās, kas palīdzēs viņām attīstīt personīgās prasmes un iegūt vērtīgas zināšanas, kas nepieciešamas, lai veicinātu visas ģimenes labklājību.

Šis ir jau otrais projekts. Pateicoties pirmā projekta veiksmīgajai pieredzei, arī šis projekts ir izstrādāts tā, lai sniegtu atbalstu un dažādas pieredzes māmiņām, kuras saskaras ar unikālām bērnu audzināšanas problēmām. Projekta ietvaros māmiņas varēs piedalīties speciāli izstrādātos treniņos un darbnīcās, iegūt praktiskas zināšanas un padomus no ekspertiem, kā arī dalīties pieredzē un atbalstīt viena otru, veidot jaunas draudzības un saņemt emocionālu atbalstu no līdzīgi domājošām māmiņām.

Plānots, ka projekts, kas tiks īstenots ar Jelgavas pašvaldības un Latvijas uzņēmēju atbalstu, sāksies šī gada 20. oktobrī un noslēgsies 2025. gada 5. janvārī.

Šobrīd Latvijas Bērnu fonds Jelgavā aicina Jelgavā deklarētās māmiņas, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, pieteikties projektam, aizpildot pieteikuma anketu. Anketu meklē šeit: https://forms.gle/aoUQ5ZKa8fZ1MH9M7. Pieteikšanās termiņš ir līdz 1. septembrim.

Latvijas Bērnu fonda Jelgavā vadītāja Diāna Gailuma uzsver, ka projekts “Atklāj un iemīli sevi” ir lieliska iespēja māmiņām, kas vēlas paplašināt savas zināšanas un prasmes, kā arī saņemt atbalstu no profesionāļiem un citām sievietēm, kuras atrodas līdzīgā situācijā. “Mēs esam pārliecināti, ka šis projekts sniegs nenovērtējamu ieguldījumu māmiņu un viņu ģimeņu dzīvēs,” tā D.Gailuma.

Lai iegūtu papildus informāciju par projektu, lūgums, sazināties ar Latvijas Bērnu fonda Jelgavā vadītāju D.Gailumu pa e-pastu lbfjelgava@inbox.lv vai tālruni 22837191.

Latvijas Bērnu fonds Jelgavā ikdienā sniedz atbalstu ģimenēm, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām.