28 °C, 2.7 m/s, 40.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: “Junda” meklē direktora vietnieku, POIC – datu operatoru
Jaunākās vakances: “Junda” meklē direktora vietnieku, POIC – datu operatoru
14/08/2024

Jaunrades nams “Junda” aicina darbā direktora vietnieku informāciju tehnoloģiju jomā, Jelgavas pašvaldības policija meklē Medicīniskās atskurbtuves nodaļas inspektoru, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) piedāvā darbu pensiju inspektoram, bet Jelgavas Digitālais centrs izsludinājis vakanci datu operatoram Pašvaldības operatīvās informācijas centrā (POIC).

Jaunrades nama “Junda” direktora vietnieka (informāciju tehnoloģiju jomā) amatā piedāvātā mēneša darba alga ir 1500 eiro. Darba vieta paredzēta Zemgales prospektā 7, darba apjoms ir 40 stundas nedēļā, un darbs jāuzsāk ne vēlāk kā 2. septembrī. Pretendenti aicināti nosūtīt savu CV un pieteikuma vēstuli pa e-pasta adresi junda@izglitiba.jelgava.lv ar norādi: “Direktores vietnieks IT jomā”. Pieteikumus gaidīs līdz 23. augustam.

Pašvaldības policija aicina darbā Medicīniskās atskurbtuves nodaļas inspektoru – darba alga šajā amatā ir 922 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. Bez tam tiek nodrošināta arī uzturdevas kompensācija 100 eiro mēnesī, kā arī papildu Darba likumā noteiktajam obligāti piešķiramajam papildatvaļinājumam, apmaksāts papildatvaļinājums atbilstoši darbinieka darba izpildes rezultātiem (trīs vai piecas darba dienas). Iesniedzamie pieteikuma dokumenti ir motivācijas vēstule, nepārsniedzot vienu A4 lapu, un CV. Dokumentus var iesniegt elektroniski, sūtot pa e-pastu personals@policija.jelgava.lv līdz 6. septembrim. Jelgavas pašvaldības policija sazināsies ar pretendentiem, kuri tiks aicināti uz interviju. Tālrunis uzziņām 63022251.

Piedāvājot atalgojumu no 1040 līdz 1140 eiro, VSAA izsludinājusi konkursu uz Jelgavas reģionālās nodaļas Pensiju daļas pensiju inspektora – valsts civildienesta ierēdņa amatu. Šajā amatā darbiniekam tiek nodrošināta arī veselības apdrošināšana pēc nostrādātiem trīs mēnešiem. Darba vieta ir Pasta ielā 43. Lai pieteiktos amatam, pretendentiem jāiesniedz CV un motivēta pieteikuma vēstule, kurā iekļauta informācija par darba pieredzi, atbilstoši konkursa pretendentiem definētajām prasībām, kā arī jāapliecina atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām. Dokumentus pieteikumam uz konkursu aicina sūtīt pa e-pastu personal@vsaa.gov.lv, pieteikumā norādot: “Konkursam uz Jelgavas RN Pensiju daļas pensiju inspektora amatu”. VSAA informē, ka izvirzītajam pretendentam, stājoties amatā, būs jāuzrāda arī izglītību apliecinošs dokuments. Pieteikšanās termiņš ir 23. augusts. Tālrunis uzziņām 63022568.

Savukārt Jelgavas Digitālais centrs meklē POIC datu operatoru. Operatoram ir maiņu darbs un mēneša darba alga 865 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikuma dokumenti: motivācijas vēstuli un CV (atbilstoši “Europass” CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv), augstāko izglītību apliecinošu dokumentu un citus kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas līdz 20. augustam pretendentiem lūgums iesniegt pašvaldības iestādei “Digitālais centrs” Sarmas ielā 4, Jelgavā, LV-3001 slēgtā aploksnē ar norādi: “Pieteikums konkursam uz Informācijas aprites un analīzes nodaļas datu operatora amatu” vai nosūtīt elektroniski pa e-pastu jdc@jelgava.lv.

Pilsētā izsludinātas vakances arī logopēdam, pavāram, aprūpētājam, ceļu meistaram, iepirkumu speciālistam, lietvedim, budžeta ekonomistam, skolotājiem, sporta trenerim un daudziem citiem.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas tīmekļvietnē www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.