28.4 °C, 2.7 m/s, 34.6 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaAicina uz tiešsaistes vebināriem digitālo prasmju pilnveidei
Aicina uz tiešsaistes vebināriem digitālo prasmju pilnveidei
13/08/2024

Interesentus aicina pieteikties uz starptautiskā izglītības projekta “Izaugsme ar Google” organizētajiem bezmaksas tiešsaistes vebināriem par mākslīgā intelekta izmantošanu. Mācības līdz 28. novembrim noritēs trīs posmos, no tiem pirmais posms būs no 15. augusta līdz 10. septembrim.

Pirmā lekcija plānota 15. augustā, nākamās šī posma lekcijas notiks 20., 22., 27., 29. augustā un 3., 5.,10. septembrī. Katra lekcija sāksies pulksten 15 un ilgs aptuveni 1,5 h.

Ņemot vērā daudzpusīgos mācību tematus un apmeklētāju dažādās intereses, interesenti aicināti reģistrēties katrai lekcijai līdz attiecīgās dienas pulksten 12. Ja piedāvātajā datumā nav iespējams piedalīties lekcijā, interesenti aicināti sekot līdzi informācijai par nākamo posmu mācībām un tām pieteikties.

Reģistrēšanās šeit.

Mācību laikā nozares vadošie eksperti iepazīstinās ar mākslīgā intelekta pamatiem, tā jaunākajiem un progresīvākajiem rīkiem un tendencēm. Tāpat lekcijās informēs par kiberdrošību, mašīnmācīšanās pamatiem, mākslīgā intelekta darbinātiem mārketinga rīkiem un īsās formas video veidošanu, datu vizualizāciju un to apstrādes pamatiem, datu praktisko izmantošanu un analīzi.

Tiešsaistes mācības organizē Digital Journey kopā ar Google, Ekonomikas ministriju un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru. Projekta “Izaugsme ar Google” laikā kopš 2022. gada apmācības apmeklējuši 15 000 interesenti.