26.7 °C, 1.9 m/s, 51.6 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaUniversitāte turpina uzņemšanu brīvajās bakalaura un maģistra studiju vietās
Universitāte turpina uzņemšanu brīvajās bakalaura un maģistra studiju vietās
08/08/2024

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē (LBTU) turpinās uzņemšana brīvajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju vietās, jo vēl ir pieejamas budžeta studiju vietas vairākās programmās. Savukārt doktora studijās dokumentu pieņemšana sāksies 12. augustā.

Lielākajā daļā programmu pieejamo “budžeta” vietu skaits ir ļoti neliels, tāpēc interesenti ir lūgti pirms došanās uz fakultāti piezvanīt uz tās dekanātu un noskaidrot, vai tās vēl ir pieejamas.

Studētgribētājiem ir pieejamas valsts finansētās pamatstudiju (bakalaura) jeb budžeta vietas 15 programmās. Plašāku informāciju skatīt ŠEIT.

Savukārt augstākā līmeņa studijās (maģistra) valsts finansētās jeb budžeta vietas ir pieejamas 10 programmās. Plašāku informāciju skatīt ŠEIT.

Maksas studiju vietas LBTU augustā piedāvā visās īstenotajās studiju programmās, izņemot studiju programmu “Veterinārmedicīna”, kurā uzņemšana vairs nenotiek. Turpinās uzņemšana LBTU tālmācības bakalaura studiju programmā “Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija”.

Studētgribētāji ar aktuālo informāciju par uzņemšanas nosacījumiem var iepazīties universitātes mājaslapā www.lbtu.lv, bet jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar universitātes uzņemšanas speciālistu pa tālruni 20227755 vai rakstot e-pastā ukom@lbtu.lv.

Kopumā šogad LBTU pamatstudijām un augstākā līmeņa studijām saņemti vairāk nekā 3000 pieteikumi.