26.7 °C, 1.9 m/s, 51.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē darba aizsardzības speciālistu un medicīnas uzskaites lietvedi
Jaunākās vakances: meklē darba aizsardzības speciālistu un medicīnas uzskaites lietvedi
08/08/2024

Nacionālais veselības dienests (NVD) meklē Zemgales nodaļas vecāko ekspertu, Jelgavas poliklīnika komandai aicina pievienoties medicīnas uzskaites lietvedi, bet uzņēmums “AKG Thermotechnik Lettland” meklē darba aizsardzības speciālistu.

NVD Līgumpartneru departamenta Zemgales nodaļas vecākā eksperta amatā galvenie darba pienākumi būs organizēt veselības aprūpes pakalpojumu (zobārstniecību, mamogrāfiju u.c.) sniegšanu mobilajos kabinetos, sagatavot līgumus, to grozījumus par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un apmaksu, kā arī uzraudzīt un uzturēt informāciju par līgumpartneriem. Šajā amatā piedāvātā mēneša darba alga ir no 1226 līdz 1620 eiro bruto, atbilstoši profesionālajai pieredzei, bet faktiskā darba vieta paredzēta Katoļu ielā 1. Savu CV ar īsu motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas/foto ar norādi „Līgumpartneru departamenta vecākais eksperts” interesenti aicināti sūtīt pa e-pastu: vakances@vmnvd.gov.lv vai pa pastu Nacionālā veselības dienesta Personāla nodaļai (Rīgā, Cēsu ielā 31, k-3, LV-1012). Pieteikumus gaidīs līdz 12. augustam. Tālrunis uzziņām 67043742.

Piedāvājot atalgojumu no 1200 eiro bruto, atkarībā no profesionālās pieredzes, Jelgavas poliklīnika aicina darbā medicīnas uzskaites lietvedi Veselības aprūpes kvalitātes kontroles nodaļā. Šajā amatā galvenie pienākumi būs apkopot, klasificēt, pēc nepieciešamības kodēt, uzglabāt un analizēt pacientu medicīnisko informāciju, veicot informācijas ievadi datu sistēmā no ambulatoro pakalpojumu apmaksas norēķinu sistēmas taloniem, veikt medicīniskās dokumentācijas veidlapu pasūtīšanu, uzglabāšanu un izsniegšanu poliklīnikas ārstniecības personām, kā arī pievērsties citiem vakancē minētajiem darba pienākumiem. Darba vieta – Sudrabu Edžus ielā 10. Lai pieteiktos vakancei, CV un pieteikuma vēstule jānosūta pa e-pastu atlase@jp.lv, norādot amata nosaukumu. Pieteikšanās termiņš – līdz 18. augustam.

Savukārt SIA „AKG Thermotechnik Lettland” meklē darba aizsardzības vecāko speciālistu. Tā galvenie pienākumi būs darba aizsardzības sistēmas uzraudzība un pilnveidošana, darba vides risku novērtēšana un preventīvo pasākumu izstrāde, darbinieku instruktāža, apmācība un konsultēšana darba aizsardzības jomā, kā arī darbinieku veselības pārbaužu organizēšana. Šajā amatā uzņēmums piedāvā mēneša darba algu, sākot no 2100 eiro bruto un veselības apdrošināšanu. Savu motivācijas vēstuli un CV ar norādi „Darba aizsardzības vecākais speciālists” kandidāti aicināti sūtīt pa e-pastu d.bluma@akg-contact.com vai pa pastu: “AKG Thermotechnik Lettland”, Aviācijas ielā 34, Jelgava, LV-3004. Pieteikšanās – līdz 19. augustam. Tālrunis uzziņām 63015006 vai 63015007.

Jelgavā izsludinātas vakances arī ekonomistam, pavāra palīgam, pārdošanas konsultantam, sporta trenerim, nekustamā īpašuma speciālistam, juristam, ceļu būves strādniekam, finanšu speciālistam un daudziem citiem speciālistiem.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas tīmekļvietnē www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.