24.3 °C, 3.5 m/s, 64.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPlūdu bojātās mēbeles un citus sadzīves lielgabarīta atkritumus var nodot visos trīs dalīto atkritumu savākšanas laukumos
Plūdu bojātās mēbeles un citus sadzīves lielgabarīta atkritumus var nodot visos trīs dalīto atkritumu savākšanas laukumos
03/08/2024

SIA “Zemgales EKO” informē, ka jelgavnieki plūdu bojātās mēbeles un citus ūdens bojātos sadzīves lielgabarīta atkritumus var nodot visos trīs dalīto atkritumu savākšanas laukumos.

Šajā nedēļas nogalē ir mainīts arī laukumu darba laiks. Visi laukumi –  Ganību ielā 84, Paula Lejiņa ielā 6 un Salnas ielā 20 – sestdien strādās no pulksten 10 līdz 19, bet svētdien laukumi Paula Lejiņa ielā 6 un Salnas ielā 20 būs atvērti no pulksten 10 līdz 19.

Laukumos var nogādāt plūdu bojātos sadzīves lielgabarīta atkritumus – gultas, sekcijas, kumodes, dīvānus, skapjus, matračus un citu inventāru.

Savukārt no pirmdienas laukumu darba laiks:

  • Ganību ielā 84 pirmdienās no pulksten 8 līdz 19, no otrdienas līdz piektdienai no pulksten 8 līdz 17, sestdienās – no pulksten 9 līdz 14.
  • Paula Lejiņa ielā 6 un Salnas ielā 20 darba laiks ir no otrdienas līdz svētdienai no pulksten 10 līdz 19.

Jāatgādina, ka tāpat visos laukumos privātpersonas un juridiskas personas var nogādāt vētrā nolauzto koku zarus diametrā līdz 18 centimetriem.