23.6 °C, 1.9 m/s, 85.4 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsAugustā – “Svētku izaicinājums”
Augustā – “Svētku izaicinājums”
22/07/2024

2. augustā Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” apritēs 23 gadi, un tam par godu jelgavniekiem tiek piedāvāta aktivitāte “Svētku izaicinājums” ar 23 dažādiem uzdevumiem.

“Svētku izaicinājums” startēs iestādes dzimšanas dienā un ilgs mēnesi – no 2. augusta līdz 2. septembrim. Dalībnieki aicināti izpildīt visus 23 uzdevumus un fotogrāfijas ar norādītiem uzdevuma numuriem iesūtīt pa e-pastu jelgavasporto@gmail.com. Tāpat jānorāda dalībnieka vārds vai komandas nosaukums, tās dalībnieku vārdi un vecums, ja komandā piedalās arī bērni.

Noslēdzoties izaicinājumam, starp dalībnieki, kuri būs izpildījuši visus uzdevumus un iesūtījuši apliecinājumus, pēc nejaušības principa tiks izvēlēti vairāki pārsteiguma balvu saņēmēji. Dalībnieki par balvas saņemšanu tiks informēti personīgi.

Dalībnieki, iesūtot fotogrāfijas, piekrīt datu apstrādei. Datus apstrādās “Sporta servisa centrs”, lai apkopotu izaicinājuma rezultātus un nepieciešamības gadījumā sazinātos ar dalībniekiem par balvu saņemšanu, fotogrāfiju publicēšanu iestādes sociālo tīklu kontos. Dati tiks uzglabāti mēnesi pēc izaicinājuma noslēgšanās.

Uzdevumi tiks publicēti šeit 2. augustā.