23.2 °C, 2.8 m/s, 60.1 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneSestdien bērnus ielūdz uz džungļu virpuli Uzvaras parkā
Sestdien bērnus ielūdz uz džungļu virpuli Uzvaras parkā
12/07/2024

Turpinot vasaras pasākumu programmu bērniem rotaļu un atpūtas pilsētiņā Uzvaras parkā, sestdien, 13. jūlijā, pulksten 11 bērni gaidīti uz muzikālu rotaļprogrammu “Džungļu gūstā”. Pasākuma dalībnieki kopā ar pērtiķēnu un lauvēnu tiks ierauti džungļu virpulī. Ieeja – bez maksas.

Pērtiķēns un lauvēns ir īsti džungļu fani, bet pēkšņi vienā rītā pamostoties – hop un ir nokļuvuši ārpus džungļiem. Tad nu abi nolemj, ka ikviens ir jāierauj džungļu virpulī un jautrība var sākties. Rotaļprogrammu organizē SIA “Pārsteigumu Karuselis”.

Jāatgādina, ka līdz 27. jūlijam, katru sestdienas rītu pulksten 11 bērnu rotaļu un atpūtas pilsētiņā Uzvaras parkā bērniem būs iespēja piedalīties dažādās bērnu rotaļu izrādēs. Ieeja visos pasākumos ir bez maksas.

20. jūlijā muzikālā leļļu teātra izrādē “Var gadīties, ka atgadās” bērni varēs dzīvot līdzi pasaku meža iemītnieku priekiem un bēdām.

Savukārt 27. jūlijā rotaļprogrammā “Saldumsaldā pasaulīte!” kopā ar ruksīti Rokko un Kung Fu Pandu bērni iepazīsies ar brīnišķīgo saldumu pasauli.