21.4 °C, 2.3 m/s, 69 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPubliskajai apspriešanai nodod detālplānojuma Tērvetes ielā 259 projekta pilnveidoto redakciju
Publiskajai apspriešanai nodod detālplānojuma Tērvetes ielā 259 projekta pilnveidoto redakciju
10/07/2024

No 10. līdz 30. jūlijam publiskajai apspriešanai nodota detālplānojuma nekustamajam īpašumam Tērvetes ielā 259 projekta pilnveidotā redakcija. Detālplānojuma projektā pēc publiskās apspriešanas, kas norisinājās 2023. gada septembrī un oktobrī, ir veiktas izmaiņas attēlotajā funkcionālajā zonējumā, plānoto dīķu apjomā, saglabājot tikai esošos dīķus, un zemes vienību dalījumā. Teritorijas īpašnieks ir SIA “Forest Estates”, kas ieceri plāno attīstīt vairākās kārtās. Detālplānojuma pilnveidotie risinājumi paredz 154 zemes vienību izveidi savrupmāju apbūvei un jaunu iekšējo ielu tīklu. Teritorijas centrālajā daļā esošās ūdenstilpes plānots pārveidojot ainaviski pievilcīgas publiskās ārtelpas nodrošināšanai.

Ar detālplānojuma projekta pilnveidoto redakciju var iepazīties Ģeoportālā.

Publiskās apspriešanas sanāksme video konferences “ZOOM” norisināsies 23. jūlijā pulksten 17. Lai pieteiktu dalību publiskās apspriešanas sanāksmei neklātienes formā, aicinām nosūtīt savu kontaktinformāciju uz e-pastu: dace.sture@jelgava.lv. Uz norādīto kontaktinformāciju tiks nosūtīta informācija par sanāksmes norisi un piedalīšanās iespējām.

Konsultācijas par detālplānojuma projekta pilnveidoto redakciju un iespējām ar to iepazīties klātienē tiek sniegtas pa tālruni 63005475, 26490841 vai e-pastu dace.sture@jelgava.lv. Rakstiskus priekšlikumus var nosūtīt pa pastu Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādei “Centrālā pārvalde” uz adresi Lielā iela 11, Jelgava, LV-3001, iesniegt elektroniski pa e-pastu pasts@jelgava.lv vai Ģeoportālā.