22.9 °C, 2.7 m/s, 57.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSakārtos segumu 2., 3. līnijas un Ganību ielas posmos, kas izmantoti kā apbraucamie ceļi
Sakārtos segumu 2., 3. līnijas un Ganību ielas posmos, kas izmantoti kā apbraucamie ceļi
02/07/2024

Turpinot infrastruktūras sakārtošanu pilsētas kvartālā ap Nameja ielu, 2. un 3. līniju, šonedēļ uzsākti sagatavošanās darbi, lai sakārtotu segumu arī trijos ielu posmos, kas darbu gaitā izmantoti kā apbraucamie ceļi. 2. līnijas posmā no Nameja ielas līdz Ošu ceļam, 3. līnijas posmā no Nameja ielas līdz Meža ceļam un Ganību ielas posmā no 1. līnijas līdz 2. līnijai tiks veikta divkārtu virsmas apstrāde. Būvdarbu laikā – līdz augusta beigām – minētajos ielu posmos būs ierobežota satiksme, informē pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība”.

Iedzīvotājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem – satiksme tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu. Iedzīvotāji aicināti ievērot saskaņotās satiksmes organizācijas shēmas un izvietotās ceļa zīmes.

Divkārtu virsmas apstrāde ir ielu uzturēšanas veids, kuru veic gan uz melna seguma, gan uz grants ielām. Grants seguma ielām tiek uzklāts škembu slānis un melnā sega – bitumena emulsija. Ielas virsma iegūst asfaltam līdzīgu segumu, tomēr tas nav pielīdzināms asfalta seguma noturībai un nestspējai.