24.1 °C, 4.8 m/s, 45.3 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneJūlijā un augustā jaunāko klašu skolēnus gaidīs “Brīvdienu ceturtdienas”
Jūlijā un augustā jaunāko klašu skolēnus gaidīs “Brīvdienu ceturtdienas”
30/06/2024

Jūlijā un augustā katru ceturtdienu no pulksten 13 līdz 15 Ādolfa Alunāna memoriālais muzejs Filozofu ielā 3 jaunāko klašu skolēnus aicina uz kopā būšanu – spēlēm un radošām nodarbēm. Dalība pasākumos ir bez maksas un bez iepriekšējas pieteikšanās.

“Vasaras periodā, kad bērniem ir vairāk brīvā laika, aicinām pievienoties radošām nodarbēm – katru ceturtdienu gan jūlijā, gan arī augustā kopā lasīsim pasakas, krāsosim, spēlēsim prāta spēles un izmēģināsim dažādus mēles mežģus,” piedalīties aicina Ādolfa Alunāna memoriālais muzeja vadītāja Elīna Skutele, akcentējot: šādas tikšanās ir iespēja gan radoši pavadīt laiku ārpus mājas, gan arī omulīgā atmosfērā atrast sev jaunus draugus un domubiedrus. Katrā no tikšanās reizēm par dienas programmu parūpēsies muzeja darbinieki. Pasākumiem aicināti pievienoties jaunākie klašu skolēni, taču, ja pasākuma programma šķiet saistoša, tiks gaidīti arī citi interesenti.

Jāpiebilst, ka ikdienā Ādolfa Alunāna memoriālajā muzejā ir gaidīti gan individuālie apmeklētāji, gan apmeklētāji grupās, kas vēlas izbaudīt 20. gadsimta sākuma atmosfēru un iedziļināties teātra rašanās pirmsākumos. Muzejs atvērts apmeklētājiem no otrdienas līdz svētdienai no pulksten 10 līdz 18.