29.4 °C, 4.8 m/s, 25.8 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJauniešiJauniešiem piedāvā kopīgi veidot tenisa galdu un piedalīties galda tenisa mini turnīrā
Jauniešiem piedāvā kopīgi veidot tenisa galdu un piedalīties galda tenisa mini turnīrā
25/06/2024

Lai aktīvi pavadītu brīvo laiku, šonedēļ jauniešu iniciatīvu projektā “Darām kopā” paredzētas vairākas ar galda tenisu saistītas aktivitātes jauniešiem no 13 līdz 25 gadiem.

26. jūnijā no pulksten 12 līdz 14 notiks meistarklase, kurā kopīgiem spēkiem jaunieši aicināti izgatavot āra tenisa galdu. Galds atradīsies skvērā, Skolotāju ielā 8, un būs pieejams ikvienam, kurš gribēs spēlēt galda tenisu.

Savukārt 27. jūnijā no pulksten 12 līdz 14 jaunieši gaidīti skvērā, lai apliecinātu savas prasmes, piedaloties āra galda tenisa mini turnīrā.

Jāpiebilst, ka jauniešu iniciatīvu projekts “Darām kopā” ir viens no astotajā pašvaldības iniciatīvu projektu konkursā “Jaunieši var!” šogad atbalstītajiem projektiem. Kopumā atbalstītas 11 jauniešu iniciatīvas. Visu konkursā atbalstīto aktivitāšu un tematisko pasākumu īstenošanai ir paredzēts pašvaldības atbalsts 4900 eiro apmērā.

Plašāku informāciju par atbalstīto projektu norises laikiem var iegūt, sekojot informācijai sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram “Jelgavas jauniešiem”.