27.1 °C, 3.7 m/s, 37 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaIlze Putniece turpinās vadīt “Rotaļu”
Ilze Putniece turpinās vadīt “Rotaļu”
20/06/2024

Pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Rotaļa” vadītāja Ilze Putniece ir atsaukusi savu iesniegumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu. Tāpēc šodien domes sēdē atcelts iepriekš pieņemtais lēmums par viņas atbrīvošanu no amata.

Tas nozīmē, ka I.Putniece turpinās vadīt pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi “Rotaļa”.

Jāatgādina, ka I.Putniece bērnudārzu “Rotaļa” vada kopš 1978. gada aprīļa. “Pavisam noteikti tieši ar viņas profesionālo drosmi un radošumu, mērķtiecību un neatlaidību “Rotaļa” ir viens no Jelgavas labākajiem un vecāku pieprasītākajiem bērnudārziem. Šī izglītības iestāde ir ar mūsdienīgu, attīstību veicinošu izglītības vidi un stabilām tradīcijām. Vieta, kur gan bērni, gan darbinieki jūtas labi. Tieši “Rotaļa” I.Putnieces vadībā 90. gadu sākumā Jelgavā aizsāka izglītības un atbalsta pakalpojuma nodrošināšanu bērniem ar kustību traucējumiem, 1997. gadā, iesaistoties programmā “Soli pa solim”, uzsāka bērncentrētas pieejas īstenošanu un demokrātijas vērtību integrēšanu pirmsskolas izglītībā. Šī iestāde nodrošina peldētapmācību bērniem agrīnā vecumā vispārējā veselības stāvokļa uzlabošanai un fiziskās attīstības veicināšanai,” norāda Jelgavas Izglītības pārvaldē.

2019. gadā I.Putniece saņēma Jelgavas pilsētas augstāko apbalvojumu “Goda zīme” par ieguldījumu pedagoģiskajā darbā un nesavtīgu darbu Jelgavas pilsētas izglītības sistēmā.