26.1 °C, 4 m/s, 49.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPasākumiIT uzņēmumi aicināti pieteikties pasākumam “Uzņēmējdarbība – digitāla, droša un zaļa”
IT uzņēmumi aicināti pieteikties pasākumam “Uzņēmējdarbība – digitāla, droša un zaļa”
17/06/2024

26. septembrī no pulksten 10 līdz 15 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) Svētes ielā 33 notiks pasākums “Uzņēmējdarbība – digitāla, droša un zaļa”. Dalību tajā aicināti pieteikt IT uzņēmumi, kuri savos stendos gatavi iepazīstināt pasākuma apmeklētājus ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, pieejām, iekārtām un pakalpojumiem. Pasākums ir bezmaksas, bet uzņēmēju pieteikumus gaidīs līdz 1. augustam.

ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone norāda, ka pasākums pulcēs dažādu institūciju un iestāžu pārstāvjus, kā arī uzņēmumus, kuru rūpju lokā ir atbalsts uzņēmējdarbības attīstībai. Tā pasākumā piedalīsies Ekonomikas ministrijas pārstāvji, kuri iepazīstinās ar jaunākajām atbalsta iespējām uzņēmējdarbībā, savukārt programmatūras inženieris Elviss Strazdiņš, kurš meklē arvien jaunus veidus kā ikviens savā labā var izmantot tehnoloģijas, dalīsies pieredzē par jaunākajiem eksperimentiem, tostarp, kā atpazīt krāpniekus. Tāpat varēs uzzināt kādi ir mākslīgā intelekta nākotnes scenāriji, kas ir digitālais maks un ko darīt ar digitālajiem atkritumiem.

Prezentēt izstrādātos tehnoloģiskos risinājumus, pieejas, iekārtas un pakalpojumus izveidotajos stendos aicināti arī IT uzņēmumi. Pasākuma organizatori dalībniekiem nodrošina galdu, krēslus, kā arī elektrības pieslēgumu. IT uzņēmumu pārstāvji aicināti pieteikt savu dalību pasākumā līdz 1. augustam, aizpildot elektronisko pieteikšanās formu