21.7 °C, 4.1 m/s, 79.8 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneSestdien bērnu un jauniešu deju kolektīvs “Ieviņa” atklās vasaras pasākumu sezonu Uzvaras parkā
Sestdien bērnu un jauniešu deju kolektīvs “Ieviņa” atklās vasaras pasākumu sezonu Uzvaras parkā
15/06/2024

Sestdien, 15. jūnijā, ar bērnu un jauniešu deju kolektīva “Ieviņa” koncertu “Roku rokā lecam vasarā mēs kopā” pulksten 18 tiks atklāta vasaras pasākumu sezona Uzvaras parkā. Ieeja – bez maksas.

Koncertā kopā ar “Ieviņu” piedalīsies arī vairāki jauniešu deju kolektīvi – Jelgavas Tehnikuma deju kolektīvs, “Asni” no Rīgas, “Tracis” no Elejas.

Skatītāji redzēs gan dejas no obligātā repertuāra, gatavojoties  2025. gada XIII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, gan arī dejotāju iemīļotas dejas no kolektīvu pašreizējā repertuāra. Vienlaikus koncertā katrs kolektīvs dalīsies ar savu “Vasaras stāstu”.

Savukārt no 29. jūnija līdz 27. jūlijam, katru sestdienas rītu pulksten 11 Uzvaras parkā bērniem būs iespēja piedalīties dažādās bērnu rotaļu izrādēs. Ieeja visos pasākumos – bez maksas.

29. jūnijā muzikālā rotaļprogrammā “Zaķu zemes brīnumi” bērni kopā ar zaķiem varēs dejot, smieties un jautri pavadīt laiku. 6. jūlijā rotaļprogrammā “Misija “Ķert prieku”!” bērni ar Ķepu patruļas suņuku Rablu dosies īpašā prieka meklēšanas misijā. 13. jūlijā muzikālā rotaļprogrammā “Džungļu gūstā” pērtiķēns un lauvēns kopā ar bērniem tiks “ierauti jautrā džungļu virpulī”.

Savukārt 20. jūlijā muzikālā leļļu teātra izrādē “Var gadīties, ka atgadās” bērni varēs dzīvot līdzi pasaku meža iemītnieku priekiem un bēdām.

27. jūlijā rotaļprogrammā “Saldumsaldā pasaulīte!” kopā ar ruksīti Rokko un Kung Fu Pandu bērni iepazīsies ar brīnišķīgo saldumu pasauli.