24.1 °C, 4.8 m/s, 45.3 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJauniešiJūnija otrajā nedēļā jauniešu centrs “Špaktele” organizē mākslas un sporta aktivitātes jauniešiem
Jūnija otrajā nedēļā jauniešu centrs “Špaktele” organizē mākslas un sporta aktivitātes jauniešiem
07/06/2024

Jauniešu centrs “Špaktele” skolēnu vasaras brīvlaikā, no 10. līdz 14. jūnijam, organizē dažādas mākslas un sporta aktivitātes. Aktivitātes notiks gan jauniešu centrā, gan pilsētvidē un tajās aicināti piedalīties jaunieši no 13 līdz 25 gadiem. Dalība aktivitātēs – bez maksas.

Visu nedēļu, no 10. līdz 14. jūnijam, jebkurā dalībniekiem piemērotā laikā interesenti varēs piedalīties velo orientēšanās spēlē “Velo orientēšanās Jelgavā”. Lai tajā piedalītos, nepieciešams izveidot komandu divu līdz trīs dalībnieku sastāvā, lejupielādēt aplikāciju Actionbound un, izmantojot atslēgvārdus “Velo orientēšanās Jelgavā”, atrast spēli. Minētā aplikācija ir pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmām. Jāpiebilst, ka spēles veiksmīgai norisei nepieciešams telefons ar pilnu uzlādi un interneta piekļuvi.

Dalībnieki, piedaloties spēlē, aicināti ievērot visus ceļu satiksmes noteikumus un rūpēties gan par savu, gan citu drošību. Komanda, kura iegūs visvairāk punktu, saņems balvas.

Otrdien, 11. jūnijā,  pulksten 17 Stacijas parkā jaunieši aicināti piedalīties  “Gleznošanas vakarā”. Materiāli meistarklasei tiks nodrošināti.

Trešdien, 12. jūnijā pulksten 20 Stacijas parkā jauniešiem būs iespēja apmeklēt vēlā vakara treniņu, kur trenera pavadībā varēs apgūt vieglus ikdienas vingrinājumus, lai uzlabotu savu fizisko veselību. Veiksmīgai treniņa norisei, dalībnieki aicināti vilkt ērtu apģērbu, līdzi ņemot ūdeni.

Savukārt aktivitāšu beidzamajā dienā, 14. jūnijā, jaunieši no 18 līdz 25 gadiem varēs doties pārgājienā pa Jelgavas apkārtni, kura laikā paredzēti dažādi uzdevumi un aktivitātes. Pārgājiens sāksies pulksten 20 pie jauniešu centra Pasta ielā 44. Lai piedalītos pārgājienā, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu www.ej.uz/parg-spakt

Lai uzzinātu vairāk par jauniešu centra aktivitātēm, aicinām sekot līdzi centra sociālajiem tīkliem: Facebook @Jauniešu centrs “Špaktele” un Instagram @JC_SPAKTELE.

Jāatgādina, ka jauniešu centrs “Špaktele” strādā no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 12 līdz 20. Šajā vietā jauniešus sagaida dažādi pasākumi un aktivitātes,  pieejamas telpas un aprīkojums hobijiem, kā arī vieta atpūtai.