17.6 °C, 2.9 m/s, 82 %

Festivāli

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsFestivāliSatiksmes organizācija smilšu skulptūru festivāla laikā
Satiksmes organizācija smilšu skulptūru festivāla laikā
06/06/2024

Šajā nedēļas nogalē – 8. un 9. jūnijā Jelgavā Pasta salā notiks starptautiskais smilšu skulptūru festivāls “Summer Signs 2024”, kura laikā apmeklētāji varēs apmeklēt Baltijā lielāko smilšu skulptūru parku. Līdz ar skulptūru apskati, interesentiem būs pieejama plaša kultūras un atpūtas programma. Aicinām pirms pasākuma apmeklējuma iepazīties ar satiksmes organizāciju.

Apmeklētājiem transportlīdzekļus būs iespējams novietot stāvlaukumā Pilssalas ielā 1, stāvvietā pļavā pretī Jelgavas pilij (Vecais ceļš), stāvlaukumā pie Lielupes krasta promenādes Peldu ielā, kā arī stāvlaukumā Sporta ielā 2. Savukārt autobusiem būs pieejamas stāvvietas Jāņa Čakstes bulvārī un Pilssalas ielā aiz Jelgavas pils.

Vēršam uzmanību, ka no piektdienas rīta līdz pirmdienas vakaram apmeklētājiem būs slēgta Pasta sala, tostarp, pludmale Pasta salā, kā arī piekļuve brīvdabas trenažieriem un volejbola laukumam, jo šie objekti atrodas festivāla organizācijas zonā.

Festivāla laikā no pulksten 14 līdz 20 būs atvērta Pasta salas publiskā slidotava, kurā interesenti par maksu varēs skrituļot, izmantojot savas skrituļslidas vai iznomājot tās uz vietas. Savukārt bērnu rotaļlaukums apmeklētājiem būs pieejams bez maksas.