17.4 °C, 3.2 m/s, 87 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītība “BJMK Rokskola” izsludinājusi uzņemšanu profesionālās ievirzes izglītības programmā “Rokmūzika”
 “BJMK Rokskola” izsludinājusi uzņemšanu profesionālās ievirzes izglītības programmā “Rokmūzika”
23/05/2024

“BJMK Rokskola” izsludinājusi uzņemšanu 2024./2025. mācību gadam profesionālās ievirzes izglītības programmā “Rokmūzika”. Īpaši gaidīti bērni, kuri 1. septembrī uzsāks mācības vispārizglītojošās skolas 3., 4. vai 5. klasē. Iestājintervija pretendentiem notiks 28. maijā, un tai ir iepriekš jāpiesakās.

“BJMK Rokskolā” skaidro: uzsaukums ir aktuāls 3. līdz 5. klašu bērniem, kuri vēlas nākamajā mācību gadā uzsākt mācības kādā no profesionālās ievirzes izglītības programmas “Rokmūzika”specialitātēm – klasiskā ģitāra, vokāls, elektriskā ģitāra, basģitāra, bungas vai klavierspēle. Atšķirībā no citām profesionālās ievirzes programmām, programmas “Rokmūzika” apguves ilgums ir seši gadi, tādēļ to iespējams uzsākt salīdzinoši vēlāk.

Lielākie ieguvumi, mācoties “Rokskolā”, būs iespēja apgūt dažādu ansambļa insrumenta spēli, iespēja spēlēt ansamblī un piedalīties aktīvā koncertdzīvē, uzturēties radošā vidē kopā ar domubiedriem un veidoties par vispusīgām personībām ar plašu redzesloku. Būtisku skolas dzīves daļu veido koncerti, radoši pasākumi un meistarklases, kas arī ir kopdarba pievienotā vērtība.

Iestājintervija pretendentiem notiks 28. maijā pulksten 18.30, un tai iepriekš jāpiesakās.

Interesenti aicināti pieteikties elektroniski vietnē: https://ej.uz/8jof

Rokskolas administrācija sazināsies ar katru pretendentu, lai vienotos par konkrētu intervijas laiku (katram apmēram 20 minūtes). Pretendentus aicina nesatraukties par interviju. “Nav pareizo un nepareizo atbilžu, mēs tikai vēlamies iepazīties un saprast punktu, kurā pašlaik esat ar savām mūzikas zināšanām! Tiem, kas jau muzicē – priecāsimies par nelielu dziesmu vai skaņdarba fragmentu, ko atskaņosiet intervijas laikā!” tā “BJMK Rokskolas” pārstāve Ieva Reinberga-Ramiņa.

Jāatgādina, ka interešu izglītības programmās dziedāšanu vai instrumentspēli var apgūt jebkurš interesents jebkurā vecumā, un pieteikšanās šīm programmām jau tradicionāli gaidāma septembra sākumā.

Jāatgādina, ka “BJMK Rokskola” ir vienīgā akreditētā privātā mūzikas skola, kas realizē profesionālās ievirzes izglītības programmu „Rokmūzika”. Viens no galvenajiem skolas mērķiem ir palīdzēt jauniešiem atklāt muzicēšanas prieku un nezaudēt to, arī ja nākotnes profesija izvēlēta citā nozarē.