26.1 °C, 4 m/s, 49.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaIT speciālisti Jelgavā aicināti piedalīties tīklošanās pasākumā “IT Waffle Meetup”
IT speciālisti Jelgavā aicināti piedalīties tīklošanās pasākumā “IT Waffle Meetup”
22/05/2024

28. maijā pulksten 18 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā Svētes ielā 33 norisināsies tīklošanās pasākums informācijas tehnoloģiju (IT) nozares speciālistiem “IT Waffle Meetup – Jelgava”, kurā tehnoloģiju entuziastiem, uzņēmējiem un interesentiem neformālā gaisotnē būs iespēja diskutēt par uzņēmumu procesu digitalizāciju un IT nozari. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Esošie un topošie IT jomas speciālisti un citi interesenti pasākumā aicināti piedalīties, līdz 28. maijam aizpildot reģistrācijas veidlapu ŠEIT.

Pasākuma laikā klātesošajiem būs iespēja gan iegūt jaunas zināšanas un iedvesmu, gan iepazīties vienam ar otru, apmainīties ar pārdomām, idejām un kontaktiem. Ar savu pieredzi mākslīgā intelekta un ētikas jautājumos dalīsies uzņēmuma “Oracle Cloud” un “GenAI” vadītājs Andrejs Karpovs, ar digitalizācijas iespējām uzņēmumiem iepazīstinās “Eiropas Digitālās inovācijas centra” projekta vadītāja Ilze Raudiņa. Savukārt biedrības “Riga TechGirls” līdzradītāja un “Start School” līdzdibinātāja Anna Andersone stāstīs par ātrāko iespēju, kā kļūt par IT vadītāju. Uzņēmuma “Datorium” dibinātājs Eļčins Džafarovs iepazīstinās ar tehnoloģiju nozīmi izglītībā.

Pasākumu organizē “IT Waffle Meetup” sadarbībā ar “Digitālo inovāciju parku” un “Tietoevry”, vadošo digitālo pakalpojumu un programmatūras produktu uzņēmumu Ziemeļvalstīs. Plašāka informācija: www.facebook.com/ITWaffleMeetup/

Tīklošanās organizēta projektu “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” un “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” īstenošanas gaitā. To finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība – NextGenerationEU.