21 °C, 3 m/s, 77.3 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaJaunrades nams “Junda” izsludina pieteikšanos dienas nometnēm
Jaunrades nams “Junda” izsludina pieteikšanos dienas nometnēm
21/05/2024

Jaunrades nams “Junda” sagatavojis piedāvājumu lietderīgai laika pavadīšanai vasarā – no 10 līdz 14. jūnijam bērniem vecumā no 9 līdz 12 gadiem ir iespēja pieteikties dienas nometnei “Lidot”, bet bērniem vecumā no 9 līdz 13 gadiem – piedalīties nometnē “Dabas pieskāriens”. Abu nometņu norises vieta ir jaunrades nams “Junda” Zemgales prospektā 7.

STEM jomas tehniskās jaunrades nometne “Lidot” aicina bērnus vecumā no 9 līdz 12 gadiem saturīgi un radoši pavadīt brīvo laiku. Nedēļas gaitā no 10. līdz 14. jūnijam nometnes dalībnieki iepazīs un apgūs dažādas tehniskās jaunrades jomas tehnikas, tostarp veidos savu lidmašīnu no koka, iemācīsies aprīkot to ar gaismas diodēm, konstruēs lidostas fragmentus dažādās tehnikās. Katru dienu nometnes dalībnieki “Jundas” pedagogu pavadībā piedalīsies trīs tematiskās nodarbībās, kuru starpā būs arī rīta aplis, ēdienreizes un brīvais laiks. Pusdienas un launags tiks nodrošināti Jelgavas Amatu vidusskolā. Nometnes norises laiks katru dienu ir no pulksten 9 līdz 17. Maksimālais nometnes dalībnieku skaits nedēļā ir 36 bērni.

Savukārt bērnus vecumā no 9 līdz 13 gadiem aicina pievienoties “Jundas” dienas nometne “Dabas pieskāriens”. Dalībniekiem tā būs iespēja iepazīt un apgūt dažādas vizuāli plastiskās mākslas tehnikas, praktizēt tās, pašiem radot mākslas darbus, kā arī caur uzdevumiem attīstīt radošumu un estētisko uztveri. Arī šajā gadījumā bērniem paredzētas trīs tematiskās nodarbības, kuru starpā būs rīta aplis, ēdienreizes (pusdienas un launags), kā arī brīvais laiks. Nometnes norises laiks katru dienu ir no pulksten 9 līdz 17. Maksimālais nometnes dalībnieku skaits nedēļā ir 30 bērni.

Dalības maksa nometnēs ir 89,75 eiro jeb 17,95 eiro dienā Jelgavas valstspilsētā deklarētiem nometnes dalībniekiem un 179,50 eiro jeb 35,90 eiro dienā ārpus Jelgavas valstspilsētas deklarētiem nometnes dalībniekiem. Pieteikšanās notiek elektroniski. Reģistrējoties, pieteicējam jāievada nometnes dalībnieka vārds, uzvārds, dzimšanas datums, kā arī pieaugušā kontaktinformācija. Veiksmīgas pieteikšanās gadījumā ar pieteicēju sazināsies nometnes vadītājs.

Nometnei “Lidot” (9 līdz 12 gadus veciem bērniem) iespējams pieteikties vietnē:  https://ej.uz/nometneLidot2024

Nometnei “Dabas pieskāriens” (9 līdz 13 gadus veciem bērniem) iespējams pieteikties vietnē:  https://ej.uz/nometneDabaspieskariens2024

Papildu informācija pieejama, zvanot pa tālruni 63022160 vai rakstot pa e-pastu junda@izglitiba.jelgava.lv.