17.6 °C, 2.9 m/s, 82 %

Jaunieši

Sākumlapa JaunumiJaunieši“Špaktele” gaida uz sarunu par brīvprātīgo darbu, NVO un piedāvā gatavošanas meistarklasi
“Špaktele” gaida uz sarunu par brīvprātīgo darbu, NVO un piedāvā gatavošanas meistarklasi
16/05/2024

Lai saturīgi pavadītu brīvo laiku, nākamnedēļ – no 20. līdz 26. maijam – jauniešus uz dažādām aktivitātēm gaida jauniešu centrs “Špaktele” Pasta ielā 44.

Pirmdien, 20. maijā, pulksten 17 norisināsies informatīvā tikšanās “Brīvprātīgais darbs”, kuras laikā jaunieši varēs iepazīties ar brīvprātīgo darbu un iesaistes iespējām tajā pilsētā, Latvijā un Eiropā.

Savukārt otrdien, 21. maijā, pulksten 17 jauniešiem būs iespēja iemācīties gatavot vienkāršus ēdienu “Online gatavošanas meistarklasē” e-vidē – platformā Discord. Lai pieteiktos pasākumam, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu www.ej.uz/discord-spaktele, kas darbosies gan kā pieteikšanās pasākumam, gan piekļuve platformai.

Svinot pilsētas dzimšanas dienu, 24. maijā, no pulksten 12 līdz 17 jaunieši aicināti piedalīties izlaušanās spēlē par Jelgavu. Spēles laikā tiks doti dažādi atjautīgi uzdevumi, un tas, kuriem būs ātrākais izpildes laiks saņems īpašu balvu.

Aktivitātes paredzētas jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem un dalība tajās ir bez maksas.

Lai uzzinātu vairāk informāciju par aktivitātēm “Špaktelē”, lūgums sekot līdz jauniešu centra “Špaktele” sociālajiem tīkliem: jauniešu centra “Facebook” lapā @Jauniešu centrs “Špaktele” un “Instagram” kontā @JC_SPAKTELE.

Jāatgādina, ka jauniešu centrs “Špaktele” strādā no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 14 līdz 20, un tas ir atvērts arī katru otro sestdienu no pulksten 12 līdz 18. Jauniešus “Špaktelē” sagaida dažādi pasākumi un aktivitātes, tur var saņemt atbalstu dažādu ideju realizēšanai, pieejamas telpas un aprīkojums hobijiem, kā arī centrs ir vieta atpūtai.